Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τραπεζικό μητρώο από την Εφορία για καταθέσεις και κινήσεις λογαριασμών

Τη δημιουργία «τραπεζικού μητρώου» για τις καταθέσεις και τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών για φορολογούμενους που είναι ύποπτοι για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» θα περιλαμβάνει νομοσχέδιο – σκούπα του υπουργείου Οικονομικών που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή.

Μέσω του «τραπεζικού μητρώου» οι φοροελεγκτές θα έχουν άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς ατόμων που θεωρούνται ύποπτοι για φοροδιαφυγή, παράνομο πλουτισμό, διαφθορά, διακίνηση και ξέπλυμα «μαύρου χρήματος». Οι υπάλληλοι που θα ασχοληθούν με την έρευνα των τραπεζικών λογαριασμών θα είναι πιστοποιημένοι λήπτες πληροφοριών, θα διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για να «μπαίνουν» απευθείας στα αρχεία των τραπεζών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Ιουνίου 7, 2013 8:15 π.μ. | Reply
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?????
image description ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Ιουνίου 7, 2013 1:07 μ.μ. | Reply
Αυτοί οι λογαριασμοί, να είσαι σίγουρις ότι δεν πρόκειται να τους κοιτάξει ΚΑΝΕΙΣ, γιατί ως γνωστών, κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει....
image description s.k. | Ιουνίου 7, 2013 8:02 π.μ. | Reply
OXI MONO BEBAIA...
KAI TON DIKO MOY ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ...
ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ....
image description s.k. | Ιουνίου 7, 2013 4:54 μ.μ. | Reply
ΔΙΑΦΩΝΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ...
ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΔΙΟΙ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο