Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΒΕΘ - Διευρημένο ωράριο και παραλαβή ισολογισμών το Σάββατο 8 Ιουνίου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι οι υπηρεσίες του θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο έως τις 10 Ιουνίου, για την παραλαβή ισολογισμών των εταιριών.

Ειδικότερα, το ωράριο λειτουργίας έχει ως ακολούθως:
-την Πέμπτη 6 Ιουνίου από 8.00 ως 16.00
-την Παρασκευή 7 Ιουνίου από 8.00 ως 16.00
-το Σάββατο 8 Ιουνίου από 8.00 ως 15.00
-τη Δευτέρα 10 Ιουνίου από 8.00 ως 16.00.

Σημειώνεται ότι, βάσει των σχετικών νόμων, οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να καταχωρήσουν στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) τις οικονομικές τους καταστάσεις (ισολογισμό, αποτελέσματα χρήσεως, πίνακα διάθεσης αποτελεσμάτων και έκθεση ελέγχου) τουλάχιστον 20 ημέρες πριν τη συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι η καταληκτική ημερομηνία για την καταχώρηση στο ΓΕΜΗ είναι η 10η Ιουνίου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description john | June 6, 2013 3:39 PM | Reply
Δεν μας βλεπω για παραταση.. Δηλωση μεχρι 28/06 δημοσιευση μεχρι 10/06 .. η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο..
image description GRD | June 7, 2013 9:49 AM | Reply
Η επανίδρυση σε όλο της το μεγαλείο. Ερασιτεχνισμοί ,προχειρότητες ,παρατάσεις ,αναβολές ,αλλαγές τελευταίας στιγμής ,πειραματισμοί στην πλάτη του κασίδι. Πριν δεκαετίες τέτοια εποχή είχαν τελειώσε τα πάντα και σχεδόν χωρίς προβλήματα (και με ελάχιστες έως καθόλου παρατάσεις -και με ελάχιστη καταβολή φόρων ,τελών ,εισφορών ,χαρατσιών...). Άλλες χώρες πηγαίνουν στο διάστημα και εμείς βουλειάζουμε κάθε μέρα και περισσότερο στα σκατά.
Greece =welcome to hell.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο