Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. - Αίτημα διευκρινίσεων για Δ.Σ. Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στην Κέρκυρα και αίτημα εξυπηρέτησης λογιστών στα τμήματα μητρώου των Δ.Ο.Υ.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]

ΠΡΟΣ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

5/6/2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΕΝΩΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Κύριε Πρόεδρε,

Λάβαμε την από 24/5/2013 επιστολή σας, με την οποία μας γνωρίζετε ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουλίου και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 στην πόλη της Κέρκυρας και έχετε καθορίσει και τον ακριβή τόπο αυτής, δηλαδή το ξενοδοχείο CORFU HOLIDAY PALACE.

Για να μας γνωστοποιήσετε όλα τα παραπάνω σημαίνει ότι το Διοικητικό σας Συμβούλιο συνεδρίασε και αποφάσισε για τη σύγκλιση της Ετήσιας Γ.Σ.

Βάσει του καταστατικού της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., η απόφαση για τη σύγκλιση Γ.Σ. δεν μπορεί να έχει μόνο τον τόπο διεξαγωγής, αλλά πρώτα πρέπει να έχουν αποφασιστεί τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γ.Σ.

Αυτό σημαίνει ότι το Διοικητικό σας Συμβούλιο ή καθόρισε τα θέματα κι εσείς δεν μας τα έχετε γνωστοποιήσει (γιατί άραγε;) ή πήρε απόφαση μόνο για τον τόπο και τα θέματα τα αγνόησε προς το παρόν.

Σας γνωρίζουμε ιδιαίτερα ότι βάσει του άρθρου 15 του καταστατικού της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., έτσι όπως ισχύει, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας συγκαλείται κάθε χρόνο, κατά το τελευταίο δίμηνο του έτους, ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και με έγγραφη πρόσκληση προς τα μέλη στην οποία αναγράφονται και τα προς συζήτηση θέματα.

Παρακαλούμε λοιπόν να μας γνωρίσετε τι από τα δύο συμβαίνει, δηλαδή ποια είναι η ακριβής απόφαση του Διοικητικού σας Συμβουλίου (απόσπασμα πρακτικού) και γιατί αποφασίστηκε η Γ.Σ. το καλοκαίρι και όχι όπως ορίζει το καταστατικό, το τελευταίο δίμηνο κάθε έτους.

_____________________________________________
   
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ Δ.Ο.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 4/6/2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑ
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ Δ.Ο.Υ.

Αξιότιμε κύριε Προϊστάμενε,

Στα τμήματα Μητρώου όλων των Δ.Ο.Υ. της Θεσσαλονίκης (εκτός της ΦΑΕ), συνωστίζονται από πολύ πρωί φορολογούμενοι πολίτες, κυρίως συνταξιούχοι, για να λάβουν τον κλειδάριθμο που χρειάζονται για την πρόσβαση τους στο TAXISNET, σχηματίζοντας ατελείωτες ουρές, με αποτέλεσμα οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί να μην μπορούν να συναλλαχθούν με το Μητρώο των Δ.Ο.Υ. και να κάνουν τις μεταβολές των επαγγελματιών πελατών τους.

Παρακαλούμε λοιπόν, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της κάθε Δ.Ο.Υ. να υπάρχει ένας υπάλληλος στο Μητρώο που θα εξυπηρετεί κατά προτεραιότητα τους Λογιστές-Φοροτεχνικούς, με σκοπό να διεκπεραιώνει εργασίες μητρώου για τους πελάτες τους.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                               
Δόβελος Ιωάννης                                             

Ο Γεν. Γραμματέας
Φιλίππου Κων/νος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ | Ιουνίου 5, 2013 2:26 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ Κε ΔΟΒΕΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΛΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΥΓ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
image description gpap | Ιουνίου 5, 2013 3:36 μ.μ. | Reply
Εσύ συνάδελφε, (έτσι από περιέργεια) δεν έχεις όνομα???
Αυτή η τάση των περισσοτέρων από σας, να γράφετε ανώνυμα, θα με τρελάνει.!!!
Μπράβο στο Γιάννη Δόβελο, γιατί ζητά να διευκρινήσεις όσον αφορά τη λειτουργία και τα διαδικαστικά. Καλοπροαίρετη η επισήμανσή του, εγώ έτσι τη βλέπω, έτσι πιστεύω ότι λειτουργεί ο Δόβελος και ο κάθε Δόβελος από όλη την Ελλάδα.
Εσένα όμως ανώνυμε "συνάδελφε", μόνο κακοπροαίρετα μπορώ να σε αντιμετωπίσω, γιατί κρύβεσαι.
Στην Κέρκυρα θα είμαι παρόν, ανεξάρτητα αν η απάντηση της ΠΟΦΕΕ είναι επαρκής 'η όχι.

Κι επειδή δεν γράφω ΠΟΤΕ ανώνυμα:
Είμαι ο Γιώργος Παπαδημητρίου, Πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Καρδίτσας
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο