Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Διαφώνησε το Υπ.Οικ. σε πρόταση του Υπ.Διοικ.Μεταρ. για ενοποίηση Σ.Δ.Ο.Ε. και Οικονομικής Αστυνομίας

ΠΟΕ-ΔΟΥ - Ενημέρωση για συνάντηση με τον Υφ.Οικονομικών Κο Μαυραγάνη


Αθήνα 4.6.2013
Αρ. Πρωτ.: 286

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ  ΜΕ ΠΟΕ –ΔΟΥ.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 3.6.2013 μεταξύ του Υφυπουργού Γ. Μαυραγάνη, της Διευθύντριας του γραφείου του Α. Ηλιοπούλου και  της ΠΟΕ –Δ.Ο.Υ.  (Νικολακόπουλος, Μπασματζίδου, Αλεξιάδης, Χρηστάκος, Σταυράκη) και της ΟΤΥΕ (Δ. Τρυμπόνιας, Δ .Ζυγογιάννης).

ΠΟΕ –ΔΟΥ : Να υπάρξει σαφής απάντηση για τις πληροφορίες, σχετικά με την ενσωμάτωση του ΣΔΟΕ στην Οικονομική Αστυνομία. Πρέπει να σταματήσουν οι συνεχείς οργανωτικές αλλαγές. Να κατοχυρωθούν οι οργανικές μας θέσεις. Έγινε επίδοση απόφασης  Έκτακτου  Γενικού Συμβουλίου και Δελτίο Τύπου για απεργία. Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων δεν έκανε διάλογο, προκατέλαβε με απόφασή του.

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ : Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  εξέταζε ιδέα ενοποίησης ΣΔΟΕ και  Οικονομικής Αστυνομίας. Το Υπουργείο Οικονομικών, διαφώνησε. Άποψή μου είναι και ότι οι  αρμοδιότητες Οικονομικής Αστυνομίας να πάνε στο ΣΔΟΕ.
Δεν υπάρχει πλέον κάποιο θέμα, έχει ψηφιστεί ο Ν.4152/2013  ο οποίος λύνει το θέμα του ΣΔΟΕ.
Για το θέμα των πιθανών απολύσεων στις εφορίες, η άποψή μου είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, απαιτείται η πρόσληψη τουλάχιστον 2.000.
Η αναδιοργάνωση Δ.Ο.Υ. υπόθεση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων. Άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να γίνουν άλλες αλλαγές, όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση στην οικονομία.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                         ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥΕπιπλέον
Η ΠΟΕ-ΔΟΥ με επιστολή της σήμερα, ζήτησε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Χώρας και τους Πολιτικούς Αρχηγούς.
Η συνάντηση ζητήθηκε, ώστε να εκθέσει για μία ακόμη φορά, τα προβλήματα του κλάδου, αλλά κυρίως την επίπτωση της δυσλειτουργίας των ΔΟΥ, στη δημοσιονομική προσαρμογή των εσόδων του Κράτους και της πάταξης της φοροδιαφυγής.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description 123 | Ιουνίου 5, 2013 1:30 μ.μ. | Reply
Δεν ενδιαφερει η σωστη δουλεια. Δεν ενδιαφερει η σωστη εργασια. Η εξοντωση ενδιαφερει. Η κουβεντα για τα εσοδα ειναι μουφα. Η Λαγκαρντ το ειπε αλλωστε ΘΥΣΙΕΣ. Εκεινο που αποσιωπησε ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο