Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Δημιουργία Μητρώου Αναλογιστών από το Υπουργείο Οικονομικών Κατάθεση δικαιολογητικών μέχρι τις 5 Ιουλίου


Στη δημιουργία Μητρώου Αναλογιστών προχωρά η Διεύθυνση Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών και στο πλαίσιο αυτό καλεί τους αναλογιστές να προσκομίσουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 5 Ιουλίου ώστε να ενταχθούν στο εν λόγω Μητρώο.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο της εφαρμογής του άρθρου 7 του Π.Δ. 53 «Προσόντα και Πιστοποίηση αναλογιστή ασφαλιστικών επιχειρήσεων» (ΦΕΚ 96 Α΄/26-4-2013) η Διεύθυνση Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής του ΥΠΟΙΚ θα πρέπει να προβεί στη δημιουργία Μητρώου Αναλογιστών. Για τον λόγο αυτόν καλεί τους αναλογιστές ασφαλιστικών επιχειρήσεων που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 56/1985 (ΦΕΚ 21 Α΄/21-2-1985) "Απαιτούμενα προσόντα για τη χορήγηση αδείας άσκησης επαγγέλματος αναλογιστή ασφαλιστικών επιχειρήσεων", όπως ισχύει, προκειμένου να ενταχθούν στο εν λόγω Μητρώο, να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

1. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναγράφεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου του αναλογιστή, o φορέας παρούσας απασχόλησης και τα στοιχεία του φορέα (δ/νση, τηλέφωνο).
2. ΦΕΚ δημοσίευσης του ονόματος του αναλογιστή ασφαλιστικών επιχειρήσεων με την οποία του δίδεται η άδεια για την άσκηση του επαγγέλματος, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ν.δ. 400/1970, όπως ισχύει.
3. Βεβαίωση του εργοδότη για την παρούσα θέση εργασίας.
4. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Οι αναλογιστές ασφαλιστικών επιχειρήσεων παρακαλούνται να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά τα ανωτέρω δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι 5/7/2013, στη διεύθυνση:

Υπουργείο Οικονομικών
Διεύθυνση Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων
Νίκης 5-7, 101 80 Πλ. Συντάγματος
8ος όροφος, Γραφείο 819
Υπόψη κας Κ. Παπανδρεοπούλου
τηλ. 210-333 2780
e-mail: [email protected]».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο