Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σεμινάριο από το Ο.Ε.Ε. στο Κιλκίς

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή κατάρτιση των μελών του και των λογιστών-φοροτεχνικών, διοργανώνει στο Κιλκίς επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων»

Το σεμινάριο θα αφορά τις μεταβολές που επήλθαν στη φορολογία εισοδήματος με το νόμο 4110/2013 και τις ισχύουσες διατάξεις για τις φορολογικές δηλώσεις που θα κατατεθούν για το οικονομικό έτος 2013.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλκίς, στο Κιλκίς τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 (17:00 έως 21:00)

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι o κ. Ζιγκερίδης Δημήτριος – Ορκωτός Ελεγκτής – Λογιστής

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει ενημέρωση για τις τελευταίες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο που αφορά στο επάγγελμα του Λογιστή – Φοροτέχνη από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κοπατσάρη Χρήστο και το μέλος της Σ.τ.Α. ο κ. Σαλτσίδη Σωκράτη ο οποίος θα είναι και ο συντονιστής του σεμιναρίου..

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρ. Μακεδονίας (Αριστοτέλους 26, Θεσσαλονίκη), αλλά και ηλεκτρονικά πατώντας εδώ (Βλέπε συνημμένο αρχείο)

Οι Σημειώσεις θα αναρτηθούν στο site του ΟΕΕ www.oe-e.gr

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Αριστοτέλους 26, Θεσσαλονίκη) με e-mail στη διεύθυνση  [email protected], και με fax στο 2310275728.

Επίσης, μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

Προϋπόθεση συμμετοχής: Τα μέλη του Ο.Ε.Ε να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και η επαγγελματική ταυτότητα λογιστή-φοροτεχνικού να είναι σε ισχύ.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ | June 3, 2013 7:48 PM | Reply
Tα καλά σεμινάρια θα γίνουν τέλη ιουλίου με μέσα Αυγούστου σε οργανωμένα κάμπινγκ....Οι δηλώσεις από Σεπτέμβριο και βλέπουμε...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο