Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Απεργία εφοριακών στις 27 και 28 Ιουνίου

Απεργία ΠΟΕ-ΔΟΥ στις 27 και 28/6


Αθήνα 3.6.2016
Αρ. Πρωτ.: 283
    
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕ  ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


    Με δυναμικές κινητοποιήσεις απαντούν οι Εφοριακοί στην αδιαλλαξία του Υπουργείου Οικονομικών. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε πλέον, στο όνομα της «αναδιοργάνωσης» να κλείνουν υπηρεσίες, να μεταφέρονται βασικά τμήματα (Ελέγχου και Δικαστικού) σε άλλους Νομούς και να υπάρχει διαρκώς ο φόβος και η ανασφάλεια για τις θέσεις εργασίας μας.
    
    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ .

    Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ –ΔΟΥ αποφάσισε :

1.    Την έναρξη κινητοποιήσεων κάθε μορφής, για να σταματήσει η «αναδιοργάνωση», να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και να λειτουργήσουν αποτελεσματικά οι υπηρεσίες μας.

2.    Έκτακτη 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, αν το Υπουργείο επιλέξει τακτικές αιφνιδιασμού.

3.    Απεργία στις 27 & 28 ΙΟΥΝΙΟΥ.

4.    Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ΟΣΟ ΚΑΙ  ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Αναλυτικά η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου στο www.poedoy.gr

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                         ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Δημήτρησ | Ιουνίου 3, 2013 7:40 μ.μ. | Reply
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι χρειάζονται οι εφοριακοί, αφού σχεδόν το 90% της δουλειάς τους (βλέπε αναμορφώσεις,εκτυπώσεις κωδικών πληρωμής,διάφορες δηλώσεις) το κάνουμε εμέις, και τις περισσότερες φορές με "υποσχετικη" πληρωμής...
image description ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Δημήτρη | Ιουνίου 3, 2013 11:29 μ.μ. | Reply
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ Κ.Λ.Π.
image description TO 10% | Ιουνίου 4, 2013 10:47 π.μ. | Reply
ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 90%.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10%....ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ......ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΚΙΕΣ...ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΛΑΔΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ.......ΟΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο