Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η τρόικα ξανάρχεται - ισχυρές αντιστάσεις για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Την προσεχή Τρίτη επιστρέφει στην Αθήνα η τριμερής. Στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρεθούν τα φορολογικά, ενώ στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας της ΕΕ για την ανάληψη κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, την αθηναϊκή πρωτεύουσα θα επισκεφθεί την Τρίτη και ο Επίτροπος Φορολογίας της ΕΕ Αλγκρίντας Σεμέτα.

Ο κ. Σεμέτα αναμένεται να έχει διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση για το πάγιο ελληνικό αίτημα για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, που τέθηκε εξάλλου και κατά την επίσκεψη του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στην Ελλάδα. Ωστόσο, οι δανειστές εμφανίζονται αρνητικοί στο αίτημα αυτό, όπως διεφάνη και από τις δηλώσει της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο