Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μέτρα «άμεσης δράσης» για όσους φοροδιαφεύγουν

ΑΜΕΣΑ θα λαμβάνονται στο εξής όλα τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία περιοριστικά μέτρα κατά των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που εντοπίζονται να φοροδιαφεύγουν. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών έχει αποφασίσει να μην κάνει δεκτό ...

ΑΜΕΣΑ θα λαμβάνονται στο εξής όλα τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία περιοριστικά μέτρα κατά των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που εντοπίζονται να φοροδιαφεύγουν. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών έχει αποφασίσει να μην κάνει δεκτό κανένα απολύτως αίτημα από επιχειρήσεις ή ελεύθερους επαγγελματίες για άρση των αναγκαστικών μέτρων.

Θα ζητήσει άμεσα από τις ΔΟΥ να προχωρούν αυθημερόν και αυτόματα στη δέσμευση του 50% των τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και να «μπλοκάρουν» τις μεταβιβάσεις ακινήτων των προσώπων, φυσικών και νομικών, -αφού δεν θα χορηγείται αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητος- που έχουν διαπράξει φοροδιαφυγή, που αφορά είτε τη μη απόδοση φόρων άνω των 150.000 ευρώ, είτε συναλλαγές με πλαστά και εικονικά τιμολόγια άνω των 300.000 ευρώ.

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο