Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ποιό θα είναι το νέο μοντέλο στα νέα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ.

Τα πάνω κάτω θα φέρει ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των προγραμμάτων του Οργανισμού με στόχο την ουσιαστική καταπολέμηση της ανεργίας.

Μιλώντας ο κ. Αμπατζόγλου στο ραδιόφωνο του ΑΛΦΑ και στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, ανάφερε ότι θα αλλάξει το μοντέλο των προγραμμάτων και αυτά θα σχεδιάζονται μετά από διαβούλευση με τους κοινωνικούς και εργοδοτικούς φορείς και θα διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της αγοράς.

Με τον τρόπο αυτό ο Οργανισμός θα καταρτίζει προγράμματα πιο κοντά στην αγορά και πιο αποτελεσματικά. «Στόχος μας δεν είναι μόνο η απορρόφηση των κονδυλίων αλλά και η ουσιαστική αντιμετώπιση της ανεργίας» , τόνισε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ.

Η δράση του οργανισμού θα στηριχθεί στους τρεις πυλώνες, που είναι η αύξηση της απασχόλησης, η καταπολέμηση της ανεργίας και η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζόμενων.

Ακόμη ο κ. Αμπατζόγλου είπε πως εκτός από τους ανέργους σε νεαρή ηλικία , το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και για αυτούς που έμειναν χωρίς εργασία λίγο πριν την συνταξιοδότηση. Επίσης είπε πως θα επαναλειτουργήσουν τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού .
«Το στοίχημα μας είναι να βάλουμε φρένο στην ανεργία που αυξάνεται επί 55 συνεχείς μήνες», κατέληξε ο κ. Αμπατζόγλου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ioannis | Μαΐου 24, 2013 1:26 μ.μ. | Reply
Κυριε Αμπατζογλου με ολο τον σεβασμο μεχρι τωρα κατι καινουργιο δεν μας ειπατε αυτα μας τα εχουν πει παρα πολλες φορες προχωρηστε χωρις πολλες ανακοινωσεις και τα εργα σας θα τα κρινουν οι χιλιαδες ανεργοι νεοι. Με τα προγραμματα για νεους ελευθερους επαγγελματιες τι γινεται?????
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο