Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. για παράταση δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected], [email protected]
    
ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ

Θεσσαλονίκη 22/5/2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ׃   
1) ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜ. ΕΣΟΔΩΝ
κ. Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ
2) ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
κ. Γ. ΚΡΙΤΣΕΛΗ
3) Γ.Γ.Π.Σ.Π
4) Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Ν.Π. (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ κ.λ.π.)
5) Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
6) O.E.E.-Π.Τ.Κ.Μ.
7) Ε.Ε.Θ.
8) Β.Ε.Θ.
9) Ε.Β.Ε.Θ.
10) Ο.Ε.Ε.Θ.
11) Ο.Β.Σ.Θ.
12) Ε.Σ.Θ.
13) TAXHEAVEN

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Στις 31/5/2013 λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος Νομικών Προσώπων της παραγράφου 1, του άρθρου 101, του Ν. 2238/1994 (Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε. κ.λ.π.).

Μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση για τον τύπο και το περιεχόμενο της δήλωσης και τον τρόπο υποβολής αυτής.

Επίσης δεν έχει ανοίξει ακόμα η σχετική εφαρμογή στο Taxisnet.

Επειδή απομένουν ακόμη επτά (7) εργάσιμες για να υποβληθούν χιλιάδες δηλώσεις των Νομικών αυτών Προσώπων κι επειδή υπάρχει αβεβαιότητα σε όλους του Λογιστές-Φοροτεχνικούς  αλλά και στα λογιστήρια των επιχειρήσεων, εάν προλάβουν να διεκπεραιώσουν τις εργασίες υποβολής των δηλώσεων σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα,  παρακαλούμε να δώσετε παράταση μέχρι τις 28/6/2013  για την υποβολή των δηλώσεων αυτών.


Με τιμή
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            
ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                         

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Μαΐου 22, 2013 3:35 μ.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Κο ΔΟΒΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΦΕΕΘ.
Κε ΔΟΒΕΛΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ .
ΚΑΝΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛ ΝΟΜΙΚΩΝ - ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΦΜΥ- ΦΠΑ - Ε1-Ε9 ΚΛΠ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ?ΒΛΕΠΩ Ο ΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΧΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΑΖΙ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κε ΔΟΒΟΛΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.
image description κατια | Μαΐου 22, 2013 5:02 μ.μ. | Reply
η υποβολη αρχιζε απο τον φεβρουαριο να δοθεί αντίστοιχος χρόνος 4μηνών για την υποβολη των δηλώσεων ο χαμένος χρόνος δεν οφείλεται στους φορολογουμένους αλλά στο υπουργείο και την πολιτική ηγεσία,υποβολή δηλώσεων μέχρι 30 οκτωβρίου
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο