Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Η αποκλιμάκωση της ανεργίας το «μεγάλο στοίχημα του Ο.Α.Ε.Δ.»


Οι στόχοι της νέας Διοίκησης του ΟΑΕΔ

Το μεγάλο μας στοίχημα είναι επιτυχία του ΟΑΕΔ στον ρόλο του, η συγκράτηση και αποκλιμάκωση των υψηλών ποσοστών της ανεργίας και η ενσωμάτωση των πρώην Οργανισμών Εργατική Κατοικίας και Εστίας, με ταυτόχρονη επιστροφή του κοινωνικού τους
μερίσματος στους εργαζόμενους
». Με τον τρόπο αυτό περιέγραψε ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου τις προτεραιότητες του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ενημερωτική συγκέντρωση του προσωπικού.
Αναφερόμενος στο ρόλο των εργαζομένων στην οικοδόμηση του «ΟΑΕΔ της νέας εποχής», ο νέος Διοικητής υπογράμμισε πως θα είναι σε διαρκή διάλογο με το προσωπικό και επισήμανε πως οποιαδήποτε στόχος για να επιτευχθεί θα πρέπει να έχει τη στήριξη του. Ο κ. Αμπατζόγλου επέμεινε ιδιαίτερα στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του Οργανισμού Απασχόλησης επισημαίνοντας ότι οι άνεργοι στους οποίους απευθύνεται ο ΟΑΕΔ είναι πέρα από τα ποσοστά και τα διαγράμματα.
Ο νέος Διοικητής προσδιόρισε αναλυτικά προς τους εργαζομένους του ΟΑΕΔ τόσο τους στόχους που θέτει ο ίδιος, όσο και τις  προτεραιότητες του Οργανισμού για το επόμενο χρονικό διάστημα:

Οι στόχοι της νέας Διοίκησης
1) Προσήλωση στους Σκοπούς –
Στόχους του Οργανισμού μέσα από συνεχή διάλογο
με την Κοινωνία και τους Εταίρους, αλλά και σε απόλυτο συντονισμό με το Υπουργείο
Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
2) Βάρος στις ενεργητικές πολιτικές: Νέοι – Διατήρηση Θέσεων
3) Σύζευξη προσφοράς – Ζήτησης
4) Στήριξη στο έμψυχο Δυναμικό
5) Ενσωμάτωση ΟΕΚ – ΟΕΕ
6) Εκπλήρωση των σκοπών τους
7) Οργανισμός Φιλικός και προσβάσιμος
8) Βάρος στην Τεχνολογία
9) Όχι προγράμματα για τα προγράμματα
10) Ποιότητα – Αποτελεσματικότητα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο