Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Motor Oil: Αύξηση κερδών σε όμιλο και μητρική στο εξάμηνο

Σημαντική βελτίωση των αποτελεσμάτων της, μεγαλύτερη των εκτιμήσεων των αναλυτών, σημείωσε η Motor Oil στο α΄ εξάμηνο του 2006, τόσο σε επίπεδο μητρικής, όσο και σε επίπεδο ομίλου. Αναλυτικότερα, ο κύκλος εργασιών του ομίλου ανήλθε ...

Σημαντική βελτίωση των αποτελεσμάτων της, μεγαλύτερη των εκτιμήσεων των αναλυτών, σημείωσε η Motor Oil στο α΄ εξάμηνο του 2006, τόσο σε επίπεδο μητρικής, όσο και σε επίπεδο ομίλου.
Αναλυτικότερα, ο κύκλος εργασιών του ομίλου ανήλθε σε 1,99 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 53%, από τα 1,3 δισ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2005.

Το ίδιο διάστημα τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας έφτασαν τα 93,93 εκατ. ευρώ έναντι 51,72 εκατ. ευρώ πέρυσι, καταγράφοντας αύξηση 82%.

Σε επίπεδο μητρικής, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 1,82 δισ. ευρώ, αυξημένος κατά 58% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Τέλος, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους άγγιξαν τα 96,6 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 82% σε σχέση με το πρώτο μισό της περυσινής χρήσης.

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο