Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Φοροέλεγχοι: Κριτήρια επιλογής των υποθέσεων κεφαλαίου

Νέα επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών θα καθορίσει τα κριτήρια και τους κανόνες επιλογής υποθέσεων φορολογίας κεφαλαίου προς έλεγχο, σύμφωνα με το άρθρο 80 του ν. 3842/2010 "Σύστημα επιλογής υποθέσεων προς έλεγχο", με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, με μέλη και αναπληρωτές τους:

1. Άννα Αδάμ-Κόλλια, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊσταμένη του Τμήματος Α΄-Φορολογίας Κληρονομιών, Δωρεών, Γονικών Παροχών της Διεύθυνσης Φορολογίας Κεφαλαίου της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας, ως Συντονίστρια, με αναπληρωτή τον Αντώνιο Κατσούλα, υπάλληλο με βαθμό Γ΄ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊστάμενο του Τμήματος Β΄-Φορολογίας Μεταβίβασης Ακινήτων της ίδιας Διεύθυνσης.
2. Βασιλική Σκλάβου, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΔΕ Εφοριακών, υπάλληλο του Τμήματος Α΄-Φορολογίας Κληρονομιών, Δωρεών, Γονικών Παροχών της Διεύθυνσης Φορολογίας Κεφαλαίου, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Μαρία Μανουσάκη, υπάλληλο με βαθμό Β΄ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα.
3. Αικατερίνη Λούκα, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, υπάλληλο του Τμήματος Β΄-Φορολογίας Μεταβίβασης Ακινήτων της Διεύθυνσης Φορολογίας Κεφαλαίου, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Χαραλαμπία Καλαποθαρέα, υπάλληλο με βαθμό Β ’ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα.
4. Κωνσταντίνο Λιάκο, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊστάμενο του Τμήματος Α΄-Ειδικών Επιχειρησιακών
Δράσεων Ελέγχου Άμεσης Φορολογίας της Διεύθυνσης Ελέγχων της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Λυμέρη, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Γ΄-Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων Ελέγχου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ενδοομιλικών Συναλλαγών της ίδιας Διεύθυνσης.
5. Σταυρούλα Ευλιάτου, υπάλληλο με βαθμό Γ΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊσταμένη του Τμήματος Α΄-Στατιστικής Ανάλυσης και Μέτρησης Επιδόσεων της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων της, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Μαρίνα Κολυβοδιάκου, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα. - Χρέη Γραμματέα της Ομάδας Εργασίας θα εκτελεί το μέλος αυτής που θα ορίσει η Συντονίστρια.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο