Ειδήσεις Τεχνολογία

Ψηφιακό νόμισμα δημιούργησε η Amazon

Tο δικό της ψηφιακό νόμισμα παρουσίασε η Amazon, με το οποίο οι πελάτες της μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αγορά εφαρμογών και παιχνιδιών.
Τη Δευτέρα, όλοι οι κάτοχοι συσκευών Kindle Fire στις ΗΠΑ έλαβαν δωρεάν 500 Amazon Coins, αξίας πέντε δολαρίων. Προς το παρόν τα Amazon Coins διατίθενται μόνο για πελάτες στις ΗΠΑ, που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για αγορές από το Amazon Appstore και για το Kindle Fire.
 
 Κάθε νόμισμα έχει αξία 0.01 δολάρια, με μεγάλες αγορές να συνεπάγονται εκπτώσεις μέχρι 10%. Ωστόσο, εξακολουθούν να ισχύουν φόροι στις αγορές με Amazon Coins, κάτι που έχει προκαλέσει έντονες αμφισβητήσεις σχετικά με την εν λόγω κίνηση.
 
 Η εταιρεία υποστηρίζει το νέο νόμισμα έχει στόχο τη διευκόλυνση της αγοράς εφαρμογών και αντικειμένων για εφαρμογές, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες για αύξηση ενδιαφέροντος και περισσότερα κέρδη για τους developers. Παράλληλα, επισημαίνει πως τα αγορασμένα Amazon Coins δεν «λήγουν» ποτέ. 

Πηγή TVXS
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description neo nomisma | Μαΐου 21, 2013 9:19 π.μ. | Reply
Κάτι ξέρουν... θα ακολουθήσουν και άλλοι. Για σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν όλα τα μεγαλομάγαζα του ίντερνετ έκαναν το ίδιο και μάλιστα με ισοτιμία 1/10 όπως τούτοι... πληθωρισμός;
image description bc | Μαΐου 21, 2013 5:31 μ.μ. | Reply
Υπάρχει το bitcoin, εδώ και χρόνια
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο