Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέοι οικονομικοί εισαγγελείς οι Π. Αθανασίου και Γ. Μπρης

Νέοι οικονομικοί εισαγγελείς ορίστηκαν με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου οι εισαγγελείς εφετών Παναγιώτης Αθανασίου (τακτικός) και Γαληνός Μπρης (αναπληρωτής).

Οι ανώτατοι δικαστές με την απόφαση τους αυτή αντικατέστησαν τους σημερινούς οικονομικούς εισαγγελείς Γρήγορη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, οι οποίοι είχαν ζητήσει να μην ανανεωθεί η θητεία τους.

Οι ίδιοι μάλιστα επικαλούμενοι την επικάλυψη των αρμοδιοτήτων τους από τον εισαγγελέα διαφθοράς έχουν ήδη διαβιβάσει όλες τις σοβαρές δικογραφίες στο Εφετείο για να την χειριστούν οι αρμόδιοι συνάδελφοι τους.

Πηγή:www.capital.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Δημοκρατία | Μαΐου 20, 2013 1:40 μ.μ. | Reply
Σε ολόκληρη την χώρα, 2 άνθρωποι πρόσφεραν έργο για την κάθαρση του τόπου και τώρα απομακρύνονται από την θέση τους (με έξυπνο τρόπο). Βάζοντας κάποιο από πάνω τους ώστε να μην μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς την υπογραφή του. Και καλά έκαναν οι άνθρωποι και ζήτησαν να μην ανανεωθεί η θητεία τους. Αφού ξέρουν που το πάνε το πράγμα. Εμείς τι κάνουμε; Εάν το θέμα ήταν ο υποβιβασμός της ΑΕΚ, το τρόπαιο που έφερε ο Ολυμπιακός ή η άφιξη ενός νέου παίκτη του Παναθηναϊκού θα είχε πλημμυρήσει το Σύνταγμα…..
image description grd | Μαΐου 20, 2013 8:29 μ.μ. | Reply
Τα σοβιέτ ξέρουν πολύ καλά να ξεγλιστράνε και να μένουν ατιμώρητα...Άντε παιδιά και καλοφάγωτα ,και χίλια συγνώμη άν σας ενοχλήσαμε με χαζοέρευνες και άλλα τέτοια...Οι άμεμπτοι και υπεράνω κάθε υποψίας δικαστικοί "λειτουργοί" (και όχι επαγγελματίες) μπορούν να ξεκουραστούν ποιά αφού λάβουν τις συντάξεις και τα εφάπαξ -που οι ίδιοι καθόρισαν για τους ευατούς τους. Οι υπόλοιποι γνωστοί-άγνωστοι γαιδάροι τα κεφάλια μέσα και καλή συνέχεια...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο