Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η εφορία θα βάζει χέρι στις καταθέσεις μας

Η εφορία βάζει χέρι στις καταθέσεις μας

Τη νέα δέσμευση της κυβέρνησης έναντι των δανειστών αποκαλύπτει το αναθεωρημένο Μνημόνιο

"Συνδικαιούχο" στον τραπεζικό λογαριασμό των οφειλετών μπαίνει η Εφορία κάνοντας απευθείας ανάληψη ακόμη και όλο το ποσό που της χρωστάει όποιος δεν την εξοφλεί.

Τη νέα δέσμευση της κυβέρνησης έναντι των δανειστών αποκαλύπτει το αναθεωρημένο Μνημόνιο που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή από την τρόικα, η οποία ζητάει πρόσθετα μέτρα ακόμα και για το 2014, αν κατά τον έλεγχο του φθινοπώρου διαπιστωθεί μη επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να νομοθετήσει το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο το νέο μέτρο της απευθείας ανάληψης των χρωστούμενων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των καταθετών που δεν ρυθμίζουν τα χρέη τους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description DC052964070 | Μαΐου 20, 2013 11:41 π.μ. | Reply
Νομίζω ότι στους καταθέτες θα έπρεπε να τους κάνουν δελεαστικές προτάσεις για να φέρουν τα χρήματα τους και να τους δώσουν νομοθετικές εγγυήσεις για την ασφάλεια των καταθέσεων . Με το κυνηγητό ο άλλος αρχίζει είτε να τρέχει είτε να κρύβεται . Πρέπει να φέρουμε πίσω τις ελληνικές αλλά και τις ξένες καταθέσεις και χωρίς να ρωτάμε πολλά πολλά στην κατάσταση που βρισκόμαστε . Τους τρομάζουμε εδώ γιαυτό και τα χρήματα πάνε σε σίγουρες χώρες π.χ Γερμανία για να μας τα επιστρέψουν με την μορφή δανείου με τόκο …
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο