Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Άρτας-Φιλιππιάδας - Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 14 – ΑΡΤΑ  47100
ΤΗΛ: 2681023534   

ΠΡΟΣ  

Π.Ο.Φ.Ε.Ε. & ΕΝΩΣΕΙΣ
ΜΕΛΗ ΕΦΕΕΑΦ

Άρτα 16/5/2013         

Συνάδελφοι, η Ένωσή μας επανέρχεται με την επιστολή αυτή για να μας τονίσει και να υπενθυμίσει σε όλους μας, πως τον επαγγελματία Φοροτέχνη - Λογιστή  τελικά σήμερα δεν τον υπολογίζει και δεν το σέβεται κανένας.

Πριν λίγες μέρες όλοι ζήσαμε τις αλλαγές που αποφάσισαν για τις άδειές μας χωρίς καν να ακούσουν τη άποψή μας. Προκάλεσαν για ακόμη μια φόρα  αναστάτωση σε όλο τον κλάδο, μέσα  σε περίοδο μεγάλου φόρτου εργασίας , και επικαλέστηκαν τις διαταγές της Τρόικας για απελευθέρωση του επαγγέλματος, που όντως « τυχαία » ξεκίνησε από τον κλάδο μας. Για μια ακόμα φορά βρεθήκαμε απροετοίμαστοι .

Αγαπητοί συνάδελφοι φτάνουμε σε αυτό που ζούμε σήμερα . Την πλήρη απαξίωση του επαγγέλματός μας. Ηλεκτρονική Γραφειοκρατία από ένα κράτος που επικαλείται ότι χρειάζεται επειγόντως έσοδα , αυξάνει φόρους και τέλη ,επιβάλλει  χαράτσια και τεκμήρια, αλλά δεν έχει παραλάβει ούτε μια δήλωση Νομικών ή Φυσικών προσώπων.

Αυτοί καλά κάνουν. Να είναι καλά οι άμισθοι υπάλληλοι του Υπουργείου ή τα λογιστικά ΚΕΠ . Η εκχώρηση αρμοδιοτήτων και εργασιών του Δημόσιου Τομέα στους Φοροτέχνες Λογιστές και η αδιαφορία του Υπουργείου τόσο για το επάγγελμά μας όσο και για την εξυπηρέτηση του πολίτη οδηγούν όλους τους συναδέλφους στην εξαθλίωση. Όλοι μας αντί να εργαζόμαστε περιμένουμε πότε θα λειτουργήσει το κάθε σύστημα του ΤΑΧΙS και καλούμαστε χωρίς κανένα χρονικό πλάνο να παρακολουθούμε αμήχανα.

Αλήθεια η Ομοσπονδία μας δε θα πρέπει να μας προστατέψει από την καταστροφή που επέρχεται ; Κύριε Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ της ΠΟΦΕΕ  εκπροσωπείτε έναν ολόκληρο κλάδο και πρέπει να συγκρουστείτε για να μας προστατέψετε  και να απαιτήσετε να μας σέβονται. Δεν αρκεί η μόνιμη αίτηση για παρατάσεις προθεσμιών και εργασιών ,αλλά απαιτείται η μαχητική  διεκδίκηση κατάλληλων εργασιακών συνθηκών και συμμετοχή της Ομοσπονδίας στα κέντρα αποφάσεων.

Απαιτούμε ένα πλάνο εργασίας σε ένα περιβάλλον ήσυχο .

Δυστυχώς εμείς δεν υπάρχουμε πουθενά και μας φέρονται ανάλογα.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ                                      

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΔΟΞΟΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ | Μαΐου 17, 2013 11:36 π.μ. | Reply
αχ , φίλε Θεοδόση
άδικα περιμένουμε από το συγκεκριμένο ΔΣ λύσεις
δυστυχώς
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο