Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Κεφαλληνίας και Ιθάκης

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Αργοστολι 15/5/2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ׃

1) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
2) ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜ. ΕΣΟΔΩΝ κ. Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ
3) βουλευτή Νομού
4) Δήμαρχο Κεφαλλονιάς
5) Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς
6) TAXHEAVEN
7) Τοπικά ΜΜΕ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Κύριε υπουργέ

Σχετικά με την πρόθεση σας να μεταφέρεται τα τμήματα ελέγχου και δικαστικού της Δ.Ο.Υ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ στην Πάτρα εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτηση μας .

Η ΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ έχει ως αρμοδιότητα και ευθύνη μετά την κατάργηση της ΔΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ όλη την Κεφαλλονιά και παρά το αυξημένο έργο ανταποκρίνεται με επιτυχία σε αυτό.

Η μεταφορά στην Πάτρα καθιστά υπερβολικά δύσκολη και επιζήμια τη μετακίνηση φορολογουμένων και λογιστών.Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι μία μετακίνηση προς το λιμάνι της Σάμης μπορεί να είναι 50 χλμ οδικώς και μετά ακτοπλοϊκά μέχρι την Πάτρα 3,5 ώρες και κόστος μετακίνησης 200 ευρώ χωρίς να υπολογίσουμε τα πιθανά έξοδα διαμονής στην Πάτρα.

Κύριε Υπουργέ προφανώς η εικόνα που έχετε για τα νησιά μας προέρχεται μόνο από τις καλοκαιρινές διακοπές και σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε τα τεράστια προβλήματα που συνεπάγεται η διαβίωση σε ένα νησί όπως το αυξημένο κόστος ζωής και η χειμερινή απομόνωση.

Το έργο του φορολογικού ελέγχου μπορεί να γίνεται πάρα πολύ καλά από την υπάρχουσα ΔΟΥ αφού πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό και η υλικοτεχνική υποδομή.

Αν επιμείνετε στην πρόθεση σας τότε εμείς σας δηλώνουμε ότι τα γραφεία μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε αυτήν την αδιανόητη κατάσταση και τότε ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του. Σταματήστε επιτέλους την αφαίμαξη και την καταδίκη του νησιού μας σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σ.ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μ.ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ
Δ.ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ
Δ.ΣΠΑΝΟΣ
Π.ΤΖΑΝΑΤΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο