Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Οι εφοριακοί συμπαραστέκονται στον αγώνα των εκπαιδευτικών

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 105 62 AΘHNA - THΛ.: 210-36.22.707 • FAX: 210-36.38.782 • www.poedoy.gr • email:[email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ  ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΓΩΝΑ

Η Τρικομματική κυβέρνηση δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα. Μπροστά  στην επιλογή της να υλοποιήσει στο ακέραιο τις μνημονιακές  της δεσμεύσεις, δεν διστάζει να καταφύγει σε μεθόδους που έχουν καταδικαστεί απ’ τον ελληνικό λαό. Οι επιστρατεύσεις του προηγούμενου διαστήματος για να σταματήσουν οι απεργίες, έγιναν προληπτικές επιστρατεύσεις όσων ‘’σκέφτονται’’ να κινητοποιηθούν απέναντι στη βαρβαρότητα των μνημονίων.

Αυτοί που επικαλούνται το ‘’κοινωνικό συμφέρον’’ και ντύνουν στο χακί τους καθηγητές (στα πλαίσια του δόγματος του νόμου και της τάξης), είναι οι ίδιοι που με τις πολιτικές τους οδηγούν την ελληνική κοινωνία στην καταστροφή. Οδηγούν τη νεολαία σε ποσοστό 60% στην ανεργία, θεσμοθετούν μισθούς 250 ευρώ για τους νέους και γεμίζουν τα σχολεία με υποσιτισμένα παιδιά.

Η ΠΟΕ  ΔΟY εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στους αγώνες των εκπαιδευτικών και καλεί όλους τους εφοριακούς να λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις στήριξής τους. Οι αγώνες τους είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων. Η ενότητα και η αλληλεγγύη απέναντι σε λογικές διάσπασης είναι επιβεβλημένη. Είναι η μόνη απάντηση απέναντι σε πολιτικές και λογικές αυταρχισμού, ποινικοποίησης των αγώνων και εν τέλει εξαθλίωσης των εργαζομένων.

Η κρισιμότητα της κατάστασης επιβάλει, τα τριτοβάθμια συνδικαλιστικά μας όργανα, να αναλάβουν ρόλο συντονισμού των κινητοποιήσεων και στήριξης όλων όσων αγωνίζονται, με κινήσεις και πρωτοβουλίες που δεν θα διασπούν, δεν θα αποδυναμώνουν, δεν θα διχάζουν, αλλά αντίθετα θα ενώνουν και θα ενισχύουν τους κοινούς μας αγώνες.

Χρέος μας η αντίσταση, Δύναμή μας η αλληλεγγύη


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                       

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description DRIVECENTER | Μαΐου 15, 2013 5:41 μ.μ. | Reply
Ξαφνικά τους πήρε ο πόνος τους εφοριακούς!
.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο