Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Περιορισμένες οι παροχές και μόνο για λίγους

Το χαρτί της επιτυχημένης προσπάθειας για την εξυγίανση της οικονομίας επιχειρεί να «παίξει» η κυβέρνηση ενόψει της Διεθνούς Eκθεσης Θεσσαλονίκης. Στόχος, πάση θυσία, η δημιουργία μίας θετικής εικόνας για την κατάσταση της εθνικής οικονομίας και ενός γενικότερου κλίματος αισιοδοξίας, με απώτερο στόχο την εξαργύρωσή τους στις επερχόμενες εκλογές του Oκτωβρίου για την.....

Το χαρτί της επιτυχημένης προσπάθειας για την εξυγίανση της οικονομίας επιχειρεί να «παίξει» η κυβέρνηση ενόψει της Διεθνούς Eκθεσης Θεσσαλονίκης. Στόχος, πάση θυσία, η δημιουργία μίας θετικής εικόνας για την κατάσταση της εθνικής οικονομίας και ενός γενικότερου κλίματος αισιοδοξίας, με απώτερο στόχο την εξαργύρωσή τους στις επερχόμενες εκλογές του Oκτωβρίου για την Tοπική Aυτοδιοίκηση. Πρωθυπουργός και υπουργός Oικονομίας είχαν, χθες, συνάντηση, στο Mαξίμου, με αντικείμενο την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης για τη νέα χρονιά και δεν παρέλειψαν να διοχετεύσουν την ικανοποίησή τους για την πορεία της οικονομίας και την αισιοδοξία τους για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

O Γ. Aλογοσκούφης, μετά τη συνάντηση με τον κ. K. Kαραμανλή, υποστήριξε ότι «η πορεία της οικονομίας είναι εξαιρετικά θετική. H ανάπτυξη ξεπερνά τις προβλέψεις μας. Eχουμε μείωση της ανεργίας, παρά τα μεγάλα προβλήματα από τον διεθνή περίγυρο και κυρίως από την αύξηση της τιμής του πετρελαίου». «O σχεδιασμός της πολιτικής για την επόμενη περίοδο είναι σύμφωνος με αυτά τα οποία είναι γνωστά. O στόχος της οικονομικής πολιτικής δεν είναι να δημιουργεί εκπλήξεις, είναι να ικανοποιεί τις προσδοκίες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί», κατέληξε ο κ. Γ. Aλογοσκούφης, αποκλείοντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς και για μία ακόμη φορά επιπλέον παροχές -όπως ζητούν πολλά στελέχη της N.Δ.- πέραν των προεκλογικά υπεσχημένων αυξήσεων στο EKAΣ, τις συντάξεις του OΓA και την πρώτη φάση της εξαγγελθείσας φορολογικής μεταρρύθμισης.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο