Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα απλοποίηση του Κ.Φ.Α.Σ. αλλά και της λογιστικής και της εμπορικής νομοθεσίας - Μέχρι το τέλος Ιουλίου το πόρισμα

14 Μάιου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών ορίστηκαν τα μέλη της Ομάδας Εργασίας στο Υπουργείο Οικονομικών, για την μελέτη, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για την περαιτέρω απλοποίηση και βελτίωση των προβλεπομένων από τον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ) διατάξεων, καθώς και για αντίστοιχες τροποποιήσεις που απαιτούνται στην εμπορική και λογιστική νομοθεσία

Τα μέλη τα οποία θα πρέπει να παραδώσουν το πόρισμα έως το τέλος Ιουλίου είναι :

1. Κωνσταντίνο Καραμάνη, αναπληρωτή Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), ως Συντονιστή.
2. Ευθύμιο Σαΐτη, υπάλληλο με βαθμό Γ΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊστάμενο του Τμήματος Α’ - Βιβλίων της Διεύθυνσης Βιβλίων και Στοιχείων (Δ15) της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, ως μέλος.
3. Σάνδρα Κοέν, επίκουρη Καθηγήτρια Λογιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης (ΣΛΟΤ), ως μέλος.
4. Παναγιώτη Βρουστούρη, Ορκωτό Λογιστή και μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ), ως μέλος.
5. Κωνσταντίνο Μαρκάζο, Οικονομολόγο, ως μέλος.
6. Εμμανουήλ Δεδούλη, Λέκτορα Λογιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως μέλος.
7. Γιώργο Λίτενα, Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ως μέλος.
8. Σωτήριο Μασγανά, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Οικονομικού, εκπρόσωπο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ως μέλος.
9. Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Σύμβουλος στο Γραφείο του Υπουργού Οικονομικών, ως μέλος.
10. Καλλιόπη Νόνικα, υπάλληλο της Τράπεζας της Ελλάδος, ως μέλος.
11. Ιωάννης Σώρρος, καθηγητής Λογιστικής Πανεπιστημίου Πειραιά, ως μέλος.
Γ. Χρέη Γραμματέα της Ομάδας Εργασίας θα εκτελεί Πελαγία Καυκαλή υπάλληλος με βαθμό Δ΄, του κλάδου ΤΕ Εφοριακών , που υπηρετεί στην Διεύθυνση Βιβλίων και Στοιχείων .

Δ. Έργο της Ομάδας Εργασίας είναι η μελέτη, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για την περαιτέρω απλοποίηση και βελτίωση των προβλεπόμενων από τον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ) διατάξεων, καθώς και για αντίστοιχες τροποποιήσεις που απαιτούνται στην εμπορική και λογιστική νομοθεσία.

Ε. Η Ομάδα Εργασίας θα συνεδριάζει εντός των ωρών του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, στο κατάστημα του Υπουργείου Οικονομικών, επί της οδού Πανεπιστημίου 20 στην Αθήνα και το πόρισμά της θα παραδοθεί έως την 31/7/2013 στον Υπουργό Οικονομικών, στον Υφυπουργό Οικονομικών και στον Γενικό Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

ΣΤ. Στα μέλη της Ομάδας Εργασίας δεν οφείλεται για την συμμετοχή τους σε αυτήν οποιαδήποτε αμοιβή ή αποζημίωση.

Σχετική απόφαση


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης