Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράταση και για τον Φ.Α.Π. νομικών προσώπων

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα η εγκύκλιος με τον τύπο και το περιεχόμενο της δήλωσης Φ.Α.Π. νομικών προσώπων.
Ωστόσο οι προθεσμίες υποβολής ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα, και σύμφωνα με πληροφορίες το Υπ.Οικ. προσανατολίζεται να δώσει γενναία παράταση και σε αυτές τις δηλώσεις.
Δεν αποκλείεται η υποβολή της δήλωσης να γίνει Φέτος Ηλεκτρονικά όπως αναφέρει και σε σχετικό Tweet ο κος Χάρης Θεοχάρης.
(https://twitter.com/htheoharis)

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PantelisCh | Μαΐου 10, 2013 3:05 μ.μ. | Reply
Καλά που υπάρχει το twitter...
image description gkazan | Μαΐου 10, 2013 3:59 μ.μ. | Reply
Η γελιότητα του Χαρούλη σε όλο της το μεγαλείο...
Τις περασμένες δεκαετίες, τις παρατάσεις τις μάθαιναν πρώτα οι κολλητοί και οι της προσκολλήσεως στην κυβέρνηση, τώρα τις μαθαίνουν οι "ακόλουθοι" του πουλιού...

Υ.Γ. Μου αρέσει το "γενναία" σε έντονα γράμματα. Να του έστελνα και σε tweet οι φορολογούμενοι οτι θα πρέπει να κάνει "γενναία" υπομονή για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων και τι στον κόσμο.. 1 χρόνο να μην κάναμε φορολογικές δηλώσεις και θα βλέπατε που θα ήταν αυτά τα άτομα...
image description gus | Μαΐου 10, 2013 7:50 μ.μ. | Reply
Μία μικρή διόρθωση συνάδελφε . Ο κος Θεοχάρης δεν αναφέρει τίποτα για παράταση .
Η πληροφορία είναι δικιά μας μετά από επικοινωνία με το ΥΠΟΙΚ.
Αλλωστε δεν αναφέρουμε οτι το έχει πεί ο γενικός Γραμματέας.
Συνεπώς το σχόλιο είναι άστοχο.
image description CHRIS HARRISON | Μαΐου 10, 2013 5:46 μ.μ. | Reply
Ρε γκρίνια, με τίποτα δεν ειστε ευχαριστοιμένοι.....?
Μια χαρά τα κάνεις ο άνθρωπος
image description SARAKINOS | Μαΐου 11, 2013 10:05 π.μ. | Reply
Συνάδελφοι, όταν οι διάφορες εταιρείες ανακοινώνουν ότι περιμένουν την οριστική μορφή του εντύπου της δήλωσης ΦΑΠ και οι ημερομηνίες ξεκινούν σε 4 μέρες, λογικό είναι να περιμένουμε παράταση. Μη ξεχνάτε ότι δεν άνοιξε ακόμα το σύστημα ούτε για τις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων.
Συνεπώς αναμείνατε στο ακουστικό σας, ή μάλλον στο πληκτρολόγιό σας...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο