Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Διευκρινίσεις του Υπ. Ανάπτυξης σχετικά με αναφορές στα Μ.Μ.Ε. για την απελευθέρωση των ταξί

ΥΠΑΝΥΠ

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών Νίκου Σταθόπουλου με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ) και σε σχέση με τις αναφορές στα μέσα ενημέρωσης  για την απελευθέρωση επαγγελμάτων από το υπουργείο διευκρινίζεται ότι οι σχετικές ρυθμίσεις για τα ταξί έχουν ολοκληρωθεί στα πλαίσια των νόμων 4070 και 4093 του 2012.

Από το Γραφείο Τύπου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΕΙΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ | Μαΐου 10, 2013 7:04 μ.μ. | Reply
Ναι βέβαια όπως ανοιξε το επάγγελμα του λογιστή ετσι ανοιξε και των ταξι, λάβανε υπόψιν την επιστημονικότητα του οικονομικού ταξιτζήδων ελλαδος επιμελητηριο.ΝΟΥ-ΜΕ-ΡΑΑΑΑΑ
Και βέβαια άνοιξε το επάγγελμα ακόμα δεν το πήρες χαμπάρι. Μπορεί πλέον κάποιος να είναι κάτοχος άδειας ταξί χωρίς υποχρεωτικά να διαθέτει επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης όπως επίσης η άδεια έπεσε στις 50.000€ από 180 000€ πριν την απελευθέρωση. Επίσης οι ξενοδόχοι μπορούν να διαθέτουν δικά τους ΙΧ οχήματα για παροχή υπηρεσιών στους πελάτες τους. Τι περίμενες δηλαδή να εκδόσει το κράτος με ένα παράβολο (1000€) από μία άδεια ταξί στον κάθε πειναλέο και να γίνει η Αθήνα Νέο Δελχί. Αλλά και αυτό να γινόταν, δικαιούχοι θα ήταν μόνο εταιρείες ΕΠΕ και ΑΕ όπως ήθελε να περάσει ο Ραγκούσης και όχι νέοι που έχουν ανάγκη για εργασία.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο