Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: Αναβαθμίζει το δίκτυο ADSL ο ΟΤΕ

22 Αύγουστου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Μέσα σε τρεις μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του δικτύου ADSL του ΟΤΕ με τον διπλασιασμό των ταχυτήτων πρόσβασης των συνδέσεων σε όλη την Ελλάδα. Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση δεν θα επιβαρύνει οικονομικά αλλά ούτε και διαδικαστικά τους πελάτες του....

Μέσα σε τρεις μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του δικτύου ADSL του ΟΤΕ με τον διπλασιασμό των ταχυτήτων πρόσβασης των συνδέσεων σε όλη την Ελλάδα. Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση δεν θα επιβαρύνει οικονομικά αλλά ούτε και διαδικαστικά τους πελάτες του.

Ξεκίνησε η πλήρης αναβάθμιση του δικτύου ADSL του ΟΤΕ, που προβλέπει τον διπλασιασμό των ταχυτήτων των συνδέσεων των πελατών του. Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε χθες ότι ολοκληρώθηκε το πιλοτικό πρόγραμμα διπλασιασμού των ταχυτήτων και ότι ξεκίνησε από χθες να παρέχεται δωρεάν ο διπλασιασμός των ονομαστικών ταχυτήτων πρόσβασης συνδέσεων ADSL στο σύνολο της χώρας. Ο ΟΤΕ διευκρινίζει ότι η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει περίπου 3 μήνες και περιλαμβάνει την αναβάθμιση 2.000 κόμβων (DSLAMs).
Σημειώνεται ότι οι υφιστάμενες συνδέσεις ταχύτητας από 384Κ, 512K και 1024Κ αναβαθμίζονται σε 768Κ, 1024K και 2048Κ αντίστοιχα. Ο ΟΤΕ ενημερώνει ακόμη ότι το δίκτυό του περιλαμβάνει περίπου 525.000 εγκατεστημένες πόρτες σε περίπου 1.000 σημεία παρουσίας σε όλη την Ελλάδα που εξυπηρετούν πάνω από 330.000 πελάτες ADSL.


Τέλος, σημειώνει ότι η αναβάθμιση των ταχυτήτων γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση για τους χρήστες και ότι οι χρήστες από την πλευρά τους δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ρύθμιση του εξοπλισμού τους αφού η διαδικασία της αναβάθμισης πραγματοποιείται στις υποδομές του ΟΤΕ.

Πηγή Κέρδος



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης