Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: Αναβαθμίζει το δίκτυο ADSL ο ΟΤΕ

Μέσα σε τρεις μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του δικτύου ADSL του ΟΤΕ με τον διπλασιασμό των ταχυτήτων πρόσβασης των συνδέσεων σε όλη την Ελλάδα. Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση δεν θα επιβαρύνει οικονομικά αλλά ούτε και διαδικαστικά τους πελάτες του....

Μέσα σε τρεις μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του δικτύου ADSL του ΟΤΕ με τον διπλασιασμό των ταχυτήτων πρόσβασης των συνδέσεων σε όλη την Ελλάδα. Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση δεν θα επιβαρύνει οικονομικά αλλά ούτε και διαδικαστικά τους πελάτες του.

Ξεκίνησε η πλήρης αναβάθμιση του δικτύου ADSL του ΟΤΕ, που προβλέπει τον διπλασιασμό των ταχυτήτων των συνδέσεων των πελατών του. Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε χθες ότι ολοκληρώθηκε το πιλοτικό πρόγραμμα διπλασιασμού των ταχυτήτων και ότι ξεκίνησε από χθες να παρέχεται δωρεάν ο διπλασιασμός των ονομαστικών ταχυτήτων πρόσβασης συνδέσεων ADSL στο σύνολο της χώρας. Ο ΟΤΕ διευκρινίζει ότι η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει περίπου 3 μήνες και περιλαμβάνει την αναβάθμιση 2.000 κόμβων (DSLAMs).
Σημειώνεται ότι οι υφιστάμενες συνδέσεις ταχύτητας από 384Κ, 512K και 1024Κ αναβαθμίζονται σε 768Κ, 1024K και 2048Κ αντίστοιχα. Ο ΟΤΕ ενημερώνει ακόμη ότι το δίκτυό του περιλαμβάνει περίπου 525.000 εγκατεστημένες πόρτες σε περίπου 1.000 σημεία παρουσίας σε όλη την Ελλάδα που εξυπηρετούν πάνω από 330.000 πελάτες ADSL.


Τέλος, σημειώνει ότι η αναβάθμιση των ταχυτήτων γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση για τους χρήστες και ότι οι χρήστες από την πλευρά τους δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ρύθμιση του εξοπλισμού τους αφού η διαδικασία της αναβάθμισης πραγματοποιείται στις υποδομές του ΟΤΕ.

Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο