Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή Σ.Ο.Λ.-Ν.Θ. για παράταση προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων νομικών προσώπων

Σ.Ο.Λ.-Ν.Θ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
Δωδεκανήσου 7    
2310-513875   
[email protected]   
www.solnth.gr
                                                      
Θεσσαλονίκη, 30-4-2013

ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ

ΘΕΜΑ:  Παράταση προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων νομικών προσώπων.

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
   
Πριν από λίγες μέρες άνοιξε το σύστημα από τη Γ.Γ.Π.Σ. για την υποβολή μόνο του εντύπου Ε3 των Νομικών Προσώπων. Με απόφαση σας δόθηκε παράταση υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των Ν.Π. του αρ. 2 παρ. 4 του ΚΦΕ (Ο.Ε., Ε.Ε. κλπ) έως τις 31 Μαΐου ενώ στις 10 Μαΐου λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των Ν.Π. του άρθρου 101 του ΚΦΕ (Ε.Π.Ε., Α.Ε. κλπ). Ο συνολικός αριθμός των φορολογικών δηλώσεων που πρέπει να υποβληθούν είναι πολύ μεγάλος στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα.

Πιστεύουμε ότι πρέπει έγκαιρα να ανοίξει το σύστημα της  Γ.Γ.Π.Σ. και να δοθεί εκ νέου παράταση για το σύνολο των δηλώσεων των Ν.Π. τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013.


Με εκτίμηση,         
          
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                          
Β. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ                                                                 

Ο Γενικός Γραμματέας
Θ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Μαΐου 1, 2013 2:51 μ.μ. | Reply
Καλά....ότι να'ναι!!! Ζητάμε παράταση για το Ε5 που δεν έχει ανοίξει ακόμα???? χαχαχαχααχχαχα
Καλό Πάσχα να έχουμε....χαχαχχαχχαχα....παράταση για το Ε5....χαχαχχαχαχα
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο