Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ποιες είναι οι προτεραιότητες στον οικονομικό τομέα της κυβέρνησης στο αμέσως επόμενο διάστημα

Ο Υπ. Οικονομικών Κος Στουρνάρας ανέφερε επίσης στην ομιλία του στην βουλή τους στόχους και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα

Στο εξής έχουμε ως προτεραιότητα:
-    Να βελτιώσουμε τη λειτουργία των αγορών, μειώνοντας τα εμπόδια εισόδου σε αυτές.
-    Να αναβαθμίσουμε τη φορολογική διοίκηση και τη σχέση της με το φορολογούμενο.
-    Να ελαφρύνουμε και να κατανείμουμε δικαιότερα τα φορολογικά βάρη.
-    Να ανατάξουμε το στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ώστε να δικαιολογείται κάθε ευρώ του φορολογούμενου πολίτη, που εισπράττεται από φόρους. Θυμίζω ότι επεξεργαζόμαστε διάταξη για να μπορεί να συμψηφίζεται ο ΦΠΑ που χρωστά ο ιδιώτης προς το Δημόσιο, όταν το Δημόσιο του χρωστά χρήματα.  

Μπορεί να έχουμε διασχίσει το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής, αλλά το τελευταίο σίγουρα είναι και εξίσου δύσκολο λόγω της κόπωσης της κοινωνίας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο