Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ωράριο Κέντρου Εξυπηρέτησης Συναλλασσομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων

TAXISnet

29/04/2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Αγαπητοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης Συναλλασσομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, θα λειτουργεί από 07:30 έως 16:30, κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Τρίτη 30 Απριλίου 2013
Πέμπτη 02 Μαϊου 2013
Τρίτη 07 Μαϊου 2013
Τετάρτη 08 Μαϊου 2013


Ευχαριστούμε
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Νικολασ | Απριλίου 29, 2013 4:10 μ.μ. | Reply
Αγαπητοί του taxisnet, σας ενημερώνουμε ότι εφόσον απευθύνεστε ακόμα σε Έλληνες πολίτες οι οποίοι είτε μας αρέσει είτε όχι και με όση πίστη διαθέτει ο καθένας είμαστε στην πλειονότητα μας Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι συντάσσοντες και υπογράφοντες (ας υπογράφει κάποιος τα ανωτέρω-προβλέπεται για κάθε έγγραφο ή ανακοίνωση που δημοσιοποιείται) Διοικητικά έγγραφα μέχρι σήμερα τουλάχιστον, έβαζαν ένα κεφαλαίο Μ. όταν αναφέρονταν στις Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος. Αυτό το κεφαλαίο Μ σημαίνει Μεγάλη Τρίτη 30/04, Μεγάλη Πέμπτη 02/05 κλπ. Προφανώς ο "τύπος" δεν πρόκειται να επηρεάσει σε κάτι επί της ουσίας την λαμπρότητα των ημερών. Εμβάλει όμως ερωτήματα η όποια μεταβολή. Ας προβληματιστούν ακόμα και όσοι δηλώνουν άθεοι ή πολέμιοι της Εκκλησίας διότι θα βρουν πολλά αντι-μνημονιακά κοινά επιχειρήματα έναντι της ισοπεδωτικής πρακτικής που εφαρμόζεται στην Πατρίδα μας, κι ας τους εκφράζει κάτι άλλο έστω πχ έναντι των ταξικών διεκδικήσεων μας. Ο οδοστρωτήρας της Τρόικα ισοπεδώνει όλους τους Έλληνες ακόμα κι αν δεν έχουν την ίδια πίστη. Ας έχουμε τα μάτια μας ανοικτά κι ας διακρίνουμε τον κοινό εχθρό, αναγνωρίζοντας την αλλοίωση που υφιστάμεθα σε όλους τους τομείς και σε ότι πρεσβεύει και θεωρεί ο καθένας μας "Ιερό".
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο