Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Υπάλληλοι Ι.Κ.Α. - Στάση εργασίας τη Μ. Δευτέρα 07:30 π.μ. με 10:30 π.μ.

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΕ - ΙΚΑ

Κάθε εβδομάδα, εβδομάδα των Παθών για τους υπαλλήλους του ΙΚΑ - Στάση εργασίας τη Μ. Δευτέρα 07:30 π.μ. με 10:30π.μ.

Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ, που αντιμετωπίζουν τα οξυμένα προβλήματα της τελευταίας περιόδου, προχωρούν σε 3ωρη στάση εργασίας την Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες του ωραρίου, 07:30 π.μ  έως 10:30 π.μ., καταγγέλλοντας την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και τη Διοίκηση του ΙΚΑ, που μέχρι σήμερα δεν έχουν αντιμετωπίσει κυρίαρχα αιτήματα του κλάδου μας

1)    Τη μη νομοθετική ρύθμιση της συνέχισης πληρωμής του δωροσήμου, σε απογευματινό ωράριο, όπως εφαρμοζόταν μέχρι σήμερα εξυπηρετώντας τους οικοδόμους.

2)    Τη μη νομοθετική ρύθμιση των εξόδων κίνησης για τους ελάχιστους εναπομείναντες υπαλλήλους  εσόδων για να αντιμετωπιστεί η οξυμένη σήμερα αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία.

3)    Την τρομοκράτηση των συναδέλφων, είτε με απειλές, είτε με εφόδους στις Διευθύνσεις της Διοίκησης και σε υποκαταστήματα, για κάποια 5λεπτα, 10λεπτα καθυστέρησης προσέλευσης, αγνοώντας επιδεκτικά την παραγομένη εργασία πέραν του ωραρίου, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.

4)    Την άμεση προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την πρόσληψη των επιτυχόντων και των δυο διαγωνισμών, 8Κ και 9Κ.

Τέλος, ζητάμε την απόσυρση της ειδικής ρύθμισης που καταργεί τις δικαστικές αποφάσεις για τους απολυμένους συμβασιούχους του δημοσίου που έχουν επιστρέψει στις θέσεις εργασίας τους. Στο ΙΚΑ, υπηρετούν σήμερα 150 συνάδελφοι και σε περίπτωση απόλυσης τους, σε συνδυασμό με τις απολύσεις της 9Κ, και την καθυστέρηση πρόσληψης της 8Κ, η κατάσταση θα οξυνθεί με απρόβλεπτες συνέπειες για τους εναπομείναντες υπαλλήλους.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΗ

ΑΠΟ ΤΙΣ 07:30 π.μ. ΕΩΣ ΚΑΙ 10:30 π.μ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ

ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ – ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΙδΙΩΤΙΚΟς ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ | Απριλίου 29, 2013 10:22 π.μ. | Reply
"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ"
Εδώ γελάμε!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο