Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή Οικονομικών

Υπερψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το πολυνομοσχέδιο που περιέχει τα συμφωνηθέντα με την τρόικα, ενώ την Κυριακή αναμένεται η εισαγωγή του στην Ολομέλεια του σώματος.
 
Η τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της ανεργίας δεν έγινε τελικά δεκτή. Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, είχε δηλώσει πως η επίμαχη τροπολογία είναι «προς τη σωστή κατεύθυνση», αποσαφηνίζοντας ωστόσο τα προτεινόμενα μέτρα πρέπει να «κοστολογηθούν» σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας.
 
Ο κ. Στουρνάρας προσέθεσε ότι η προσπάθεια κοστολόγησης των μέτρων ενδέχεται να ολοκληρωθεί έως την Κυριακή, συμπληρώνοντας μάλιστα πως δεσμεύεται «προσωπικά και η κυβέρνηση ότι το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας θα φέρει σχετική διάταξη στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο».
 
Πάντως, το ΠΑΣΟΚ έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει την τροπολογία την Κυριακή στην Ολομέλεια, η οποία θα αρχίσει τη συνεδρίασή της στις 11:00 το πρωί.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο