Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τη σύλληψη υπαλλήλου του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη στη Θεσσαλονίκη υπαλλήλου του ΣΔΟΕ και ιδιώτη που προσποιείτο ότι ήταν υπάλληλος του ΣΔΟΕ, με την κατηγορία της εκβίασης κατά συναυτουργία, δωροδοκίας, αντιποίησης (δεδομένου ότι ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ δεν άνηκε στις ελεγκτικές υπηρεσίες του Σώματος) και αντίστασης,  από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι θα κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για παρόμοιες περιπτώσεις υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι συλλήψεις έγιναν μετά από καταγγελία επιχειρηματία τον οποίο οι δύο συλληφθέντες εκβίαζαν απαιτώντας 2.000 ευρώ προκειμένου να μην βεβαιώσουν φορολογικές παραβάσεις στην επιχείρησή του.

Το Υπουργείο Οικονομικών  θα κινήσει άμεσα όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος και αφορούν υπαλλήλους που συλλαμβάνονται και απαγγέλλονται εναντίον τους κατηγορίες για τέτοιου είδους αδικήματα. Πάγια θέση του Υπουργείου είναι μηδενική ανοχή σε παράνομες συμπεριφορές από στελέχη του ελεγκτικού μηχανισμού. 

Το υπουργείο Οικονομικών καλεί τους πολίτες, σε κάθε παρόμοιο περιστατικό που ήθελε προκύψει, να το καταγγέλλουν άμεσα στις αρμόδιες αρχές προκειμένου τέτοιου είδους συμπεριφορές να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description φοροσ | Απριλίου 27, 2013 9:06 μ.μ. | Reply
Άμεση δημοσιοποίηση του ονόματός του και του τρόπου εισαγωγής του στο Υπ.Οικ. Μήπως είναι διορισμένος προ ΑΣΕΠ ή από μετάταξη υπάλληλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που δεν έχει κουραστεί ποτέ στην ζωή του? Άμεση επιστημονικοποίηση του κλάδου!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο