Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέες δυνατότητες προστέθηκαν στις συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι προστέθηκαν νέες δυνατότητες στις συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στην τιμή της ετήσιας συνδρομής.


Αναλυτικά οι προσθήκες έχουν ως εξής :


1) Δυνατότητα εκτύπωσης εκτός από  αρχείο word και σε αρχείο pdf  με τις αλλαγές (σύγκριση προϊσχύουσας διάταξης με ισχύουσα) που έχουν γίνει σε κάθε νόμο.

Η σύγκριση γίνεται σε επίπεδο παραγράφου και σας βοηθάει να δείτε άμεσα τι προστέθηκε και τι αφαιρέθηκε σε κάθε διάταξη χωρίς να χρειάζεται να διαβάζετε ολόκληρα τα άρθρα.

Με την προσθήκη της εκτύπωσης σε pdf σας δύνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε το αρχείο και στην εφαρμογή i-book του ipad για μελλοντική ανάγνωση.

 

 

2) Δυνατότητα εκτύπωσης όλων των σχετικών αποφάσεων (εγκυκλίων - νομολογίας, άρθρων κ.λπ.) μαζί με το πλήρες κείμενό τους σε ένα αρχείο για μελέτη, και έρευνα σχετικού θέματος.

 

 

 

3) Αιτιολογική έκθεση ανά άρθρο.

Σε κάθε νέο νόμο που προστίθεται στο φορολογικό αρχείο αλλά και σε κάποιους επιλεγμένους υφιστάμενους νόμους, έχουμε προσθέσει και θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε την αιτιολογική έκθεση σε κάθε άρθρο.

 

 
 

4) Προσθήκη στην προσωπική βιβλιοθήκη ολόκληρου άρθρου.

Εκτός από την δυνατότητα προσθήκης στην προσωπική σας βιβλιοθήκη οποιασδήποτε παραγράφου και νόμου, είναι πλέον δυνατή  και η προσθήκη ολόκληρου άρθρου.

 

 5)Σε κάθε τροποποίηση (κωδικοποίηση) παραγράφου υπάρχει πλέον η δυνατότητα προβολής του άρθρου και της αιτιολογικής έκθεσης του νόμου που επέφερε την αλλαγή. Η επιλογή αυτή βρίσκεται σε όλες τις προϊσχύουσες μορφές παραγράφων όλων των κωδικοποιημένων νόμων

 

 

 

6) Ακόμα μια πρωτοποριακή δυνατότητα που προστέθηκε στο φορολογικό αρχείο, είναι η άμεση προβολή και σύγκριση των αλλαγών (διατάξεις ή φράσεις που αφαιρέθηκαν ή προστέθηκαν), όλων των νόμων που κωδικοποιούνται ή τροποποιούνται με κάθε νέο νόμο που προστίθεται στο φορολογικό αρχείο.

Έτσι οι συνδρομητές του κόμβου μπορούν να δουν μέσα από κάθε νέο νόμο που ψηφίζεται και κατόπιν προστίθεται στον κόμβο, όλες τις τροποποιήσεις που αυτός επιφέρει σε άλλους νόμους και να συγκρίνει άμεσα τις αλλαγές.

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description LIBERTSA | Απριλίου 30, 2013 7:54 π.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ
Για άλλη μια φορά μας εντυπωσιαζετε
image description INTERACTIVE | Απριλίου 30, 2013 2:47 μ.μ. | Reply
Μια ιδιαιτέρως αξιέπαινη προσπάθεια.Σας ευχαριστούμε
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο