Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Θα τσεκάρουν μία – μία τις επιδοτήσεις που δόθηκαν σε μικρές και μεγάλες εταιρείες από το 2004

Εντολή για εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλες τις εταιρείες που εισέπραξαν από το 2004 έως και σήμερα επιδοτήσεις και έλαβαν χρηματοδότηση από κοινοτικά και ελληνικά προγράμματα έδωσαν οι οικονομικοί Εισαγγελείς.
Στα χέρια των δικαστικών αρχών βρίσκεται ήδη η λίστα με όλες τις εταιρείες που έχουν λάβει την τελευταία δεκαετία στήριξη για την πραγματοποίηση επενδύσεων και την υλοποίηση σχεδίων αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Τα στοιχεία αυτά έχουν διαβιβαστεί στις 13 περιφερειακές διευθύνσεις του ΣΔΟΕ, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν έλεγχοι, προκειμένου να διαπιστωθούν τα εξής:

- Αν τα χρήματα κατέληξαν στις δαπάνες που είχαν δηλωθεί
- Αν εκδόθηκαν πλαστά η εικονικά τιμολόγια
- Αν τηρήθηκαν γενικώς οι όροι των προγραμμάτων, πχ. με την πρόσληψη ανέργων

Ο έλεγχος των φακέλων θα ξεκινήσει δίνοντας προτεραιότητα στις εταιρείες που έλαβαν τις υψηλότερες επιδοτήσεις και θα συνεχίζεται στα χαμηλότερα ποσά.
 

Πηγή Μονeyonline.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο