Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή προς Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για ανάληψη των ευθυνών της στην επιχειρούμενη αλλαγή των δεδομένων του επαγγέλματος του Λογιστή-Φοροτεχνικού

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]

ΠΡΟΣ

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

24/4/2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1) ΕΝΩΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
2) TAXHEAVEN

Κύριε Πρόεδρε,

Με νομοθετική πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Ν. Μηταράκη επιχειρείται ανατροπή των δεδομένων άσκησης του επαγγέλματος του Λογιστή-Φοροτεχνικού προς το χειρότερο, αφού θα δώσει τη δυνατότητα σε απόφοιτους λυκείου να παίρνουν απευθείας άδεια Β’ Τάξης.

Κι ενώ το επάγγελμα πλήττεται και θίγονται τα συμφέροντα του Κλάδου μας, εσείς τηρείται σιγή ιχθύος, μας αφήνετε ανημέρωτους και παρακολουθείτε με μια απάθεια τα γεγονότα.

Σας καλούμε λοιπόν να αναλογιστείτε τις ευθύνες που έχετε για το ζήτημα αυτό και να αναλάβετε άμεσες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με το Ο.Ε.Ε. και τις Ενώσεις-Μέλη σας, για να μην περάσει η επιχειρούμενη ανατροπή προς το δυσμενέστερο στα δεδομένα του επαγγέλματός μας.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                               
Δόβελος Ιωάννης                                             

Ο Γεν. Γραμματέας
Φιλίππου Κων/νος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description paylos | Απριλίου 25, 2013 4:02 μ.μ. | Reply
ola apo xeri kamena!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο