Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ο.Ε.Ε. - Χορήγηση Επαγγελματικής Ταυτότητας σε Πτυχιούχους Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Κατεύθυνσης Διοίκησης και Οικονομίας

Σύμφωνα  με το άρθρο 62  του  Ν.4146/2013 (ΦΕΚ 90/Α’/18-4-2013) «Διαμόρφωση Φιλικού Αναπτυξιακού Περιβάλλοντος για τις Στρατηγικές και Ιδιωτικές Επενδύσεις και άλλες διατάξεις» που αναφέρεται  στην Τροποποίηση του ν 2515/1997:

• Χορηγείται επαγγελματική ταυτότητα  λογιστή φοροτεχνικού  Γ’ τάξης στους πτυχιούχους  των τμημάτων οικονομικής  κατεύθυνσης  της  Σχολής  Διοίκησης  και  Οικονομίας   των Τεχνολογικών  Εκπαιδευτικών  Ιδρυμάτων που ασκούν το επάγγελμα του Λογιστή –Φοροτεχνικού επί διετία από τη λήψη του πτυχίου τους .

• Χορηγείται επαγγελματική ταυτότητα  λογιστή φοροτεχνικού  Β’ τάξης στους πτυχιούχους  των τμημάτων οικονομικής  κατεύθυνσης  της  Σχολής  Διοίκησης  και  Οικονομίας   των Τεχνολογικών  Εκπαιδευτικών  Ιδρυμάτων που ασκούν το επάγγελμα του Λογιστή –Φοροτεχνικού Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) που ασκούν το επάγγελμα του Λογιστή – Φοροτεχνικού Γ΄ τάξης επί πέντε συναπτά έτη.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description p p | Απριλίου 24, 2013 9:20 μ.μ. | Reply
Α΄ ΤΑΞΗΣ ?????????????????????????
image description Περίεργος | Απριλίου 24, 2013 11:14 μ.μ. | Reply
Προφανώς και Α' Τάξης δέν θα παίρνουν όπως ήδη ισχύει και μέχρι σήμερα.
Το παρόν κείμενο έχει να κάνει με τις αλλαγές στην εκπαίδευση με το σχέδιο Αθηνά, που αλλάζουν κάποιες ονομασίες σχολών των Τ.Ε.Ι., και μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης.
Στην ουσία αναφέρεται στα τμήματα:
Διοίκησης επιχειρήσεων, Τουριστικών και Εμπορίας διαφήμισης, που έτσι κι αλλιώς ίσχυε το παραπάνω σχετικά με τα χρόνια.

Δηλαδή:
- 2 χρόνια προϋπηρεσία.
- Μετά Γ' Τάξη
- Μετά 5 χρόνια προυπηρεσία.
- Μετά Β' Τάξη.
- Και Α' Τάξη ποτέ.

Το ίδιο πράγμα δηλαδή.
image description VANMAS | Απριλίου 25, 2013 10:55 π.μ. | Reply
Νομίζω υπάρχουν (ή υπήρχαν) και άλλες σχολές εντός ΣΔΟ που περιλαμβάνονται σε αυτή τη διάταξη. Σίγουρα Συναιτεριστές (ή κάπως έτσι) κλπ. που μέχρι τώρα είχαν αποκλειστεί.
image description ζεμαν | Απριλίου 25, 2013 6:57 μ.μ. | Reply
Δηλαδη τωρα δεν θα χρειαζεται να κανει καποιος σεμιναρια ωστε ν'ανεβει ταξη και ανβαθμιζεται με το που θα κλεισει τα χρονια?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο