Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συντονιστικό Όργανο των Ενώσεων Λογιστών-Φοροτεχνικών Αττικής - Επιστολή προς τον Υφ. Ανάπτυξης

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-4117.580 & 210-4117.565

ΠΡΟΣ ΤΟΝ                                                                                   
κο. ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ                                                                   
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

Κοιν.: Taxheaven

ΑΘΗΝΑ, 24/04/2013

Κύριε Υφυπουργέ,

Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε την επιχειρούμενη τροποποίηση, που εμπεριέχεται στο αυριανό φορολογικό νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή, σχετικά με το καθεστώς που διέπει τις άδειες ασκήσεως του επαγγέλματος του Λογιστή – Φοροτεχνικού.

Επειδή το νομικό καθεστώς, που προβλέπει τη χορήγηση των αδειών αυτών, είναι πλήρως απελευθερωμένο και καταστάλαγμα πολύχρονων διαβουλεύσεων της Πολιτείας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, παρακαλούμε πολύ όπως αποσύρετε τη συγκεκριμένη διάταξη και καλέσετε σε νέα διαβούλευση τον κλάδο προκειμένου να εξετάσετε την αποδοτικότητα ή μη των υπαρχόντων διατάξεων.
Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή διευκρίνιση θελήσετε.


Μετά τιμής
Η Διοικούσα Επιτροπή
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο