Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δήλωση όλων των ακινήτων στο εφετινό Ε9 συμφώνησαν κυβερνητικοί εταίροι

Δήλωση όλων των ακινήτων στο εφετινό Ε9 συμφώνησαν κυβερνητικοί εταίροι
 
Επί τάπητος κατά τη συνεδρίαση των εκπροσώπων τέθηκε το ζήτημα του ενιαίου φόρου επί των ακινήτων, ενώ παράλληλα συμφωνήθηκε ότι τα έσοδα από το φόρο κατά το 2014 θα πρέπει να φθάνουν τα 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ.
 
Να δηλωθούν όλα τα ακίνητα και τα αγροτεμάχια εντός και εκτός σχεδίου στο δήλωση Ε9 του 2013 συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, κατά τη σημερινή σύσκεψή τους με αντικείμενο τον νέο ενιαίο φόρο στα ακίνητα.(προφανώς εννοούν όσα δεν έχουν ήδη δηλωθεί ή διορθωθεί )
 
Συμφωνήθηκε επίσης ότι τα έσοδα από το φόρο κατά το 2014 θα πρέπει να φθάνουν τα 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα συζητήθηκε εκτενώς ο τρόπος φορολόγησης των αγροτεμαχίων

Πηγή: http://www.skai.gr

Για το ίδιο θέμα το Αθηναϊκό πρακτορείο αναφέρει

Σύσκεψη για την επεξεργασία του νέου φόρου ακίνητης περιουσίας που πρόκειται να ισχύσει από το 2014 πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, του γενικού γραμματέα εσόδων Χάρη Θεοχάρη και των εκπροσώπων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
 
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι ο νέος φόρος επί της ακίνητης περιουσίας των φορολογουμένων να αντικαταστήσει το Ενιαίο Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων που θα εφαρμοστεί και φέτος, με μειωμένους συντελεστές κατά 15% σε σχέση με πέρυσι.
 
Στη σύσκεψη δεν ελήφθησαν αποφάσεις, αλλά εξετάστηκαν τρόποι διεύρυνσης της φορολογικής βάσης επί της οποίας θα εφαρμοσθεί ο νέος φόρος.


Και η εφημερίδα Ημερησία επίσης:


Νέα ταλαιπωρία περιμένει εκατομμύρια φορολογούμενους που έχουν στην κατοχή τους αγροτεμάχια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φορολογούμενοι αυτοί θα κληθούν από το υπουργείο Οικονομικών να υποβάλουν, μέχρι το τέλος Ιουνίου, εκ νέου το έντυπο Ε9 και να δηλώσουν αναλυτικά στοιχεία για τις εκτάσεις γης που βρίσκονται εκτός σχεδίου.

 Στην απόφαση αυτή, κατέληξε χθες η διακομματική επιτροπή για την φορολογία ακινήτων, η οποία συνεδρίασε μετά από διακοπή περίπου 2,5 μηνών για να επανεξετάσει σχεδόν από μηδενική βάση το σχέδιο για την επιβολή του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων του 2014.
 
Οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων (Απ. Βεσυρόπουλος από την Ν.Δ., Α. Μακρυπίδης από το ΠΑΣΟΚ και Δημ. Χατζησωκράτης από την ΔΗΜΑΡ) συμφώνησαν με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη ότι θα πρέπει φέτος να γίνει πλήρης ηλεκτρονική καταγραφή όλων των εκτάσεων γης που κατέχουν οι φορολογούμενοι. Με βάση τα αναλυτικά στοιχεία που θα δηλώσουν οι φορολογούμενοι θα υπολογιστεί η φορολογητέα αξία των αγροτεμαχίων καθώς και τα έσοδα που θα εισπραχθούν από την επιβολή του φόρου.

Στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι η επιβολή του ενιαίου φόρου σε διευρυμένη φορολογική βάση, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα εισπράττονται κάθε χρόνο έσοδα 3,2 δισ. ευρώ.

Με τη διεύρυνσης της φορολογικής βάσης, εκτιμάται ότι θα καταστεί δυνατό ο ενιαίος φόρος να εφαρμοστεί από το επόμενο έτος με αφορολόγητο όριο.

 Έτσι μέχρι τις 30 Ιουνίου, εκτός και αν παραταθεί η προθεσμία, όλοι οι φορολογούμενοι που έχουν στην κατοχή τους αγροτεμάχια, αγρούς, βοσκότοπους και λοιπές εκτάσεις γης θα υποχρεωθούν να δηλώσουν τα ακίνητα αυτά με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες από αυτές που ζητούνταν μέχρι σήμερα στο Ε9. Ωστόσο τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά αφού τα στοιχεία θα πρέπει να δηλωθούν ηλεκτρονικά μέχρι το τέλος Ιουνίου ενώ μέχρι τότε θα πρέπει να έχει κατατεθεί στη Βουλή και το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Κωνστατνινα | April 23, 2013 12:20 AM | Reply
Όχι πάλι...
image description Your Name | April 23, 2013 8:49 AM | Reply
επειδη υπαρχει συγχιση...δηλωση θα κανουν ολοι ανεξαιρετως η μονο οσοι εχουν να κανουν διορθωσεις(η ειναι στα "εκτος σχεδιου")???
image description αχα χα | April 23, 2013 7:39 AM | Reply
yes yes θα έχουν δουλειά οι λογιστές μέχρι τον Ιούνιο και θα βγάλουν πολλά λεφτά :(
image description MAKMAKIMAN | April 23, 2013 8:18 AM | Reply
επειδη υπαρχει συγχιση...δηλωση θα κανουν ολοι ανεξαιρετως η μονο οσοι εχουν να κανουν διορθωσεις(η ειναι στα "εκτος σχεδιου")???
image description picos | April 23, 2013 8:41 AM | Reply
Ρε ξεφτιλισμενοι ασχετοι καρεκλοκενταυροι που εχετε μαμησει τον κοσμακη με τα Ε9 10 χρονια.
Παρτε μια οριστικη αποφαση να τελειωνει ο κοσμος , μας βαρεθηκαν κι εμας τους λογιστες κι εσας.παιδια του νηπαιγωγειου θα τα χανε τελειωσει σε 3 χρονακια αυτα που εσεις θελετε 15
image description baso | April 23, 2013 9:40 AM | Reply
καλα χριστουγεννα !!!!!!!
image description παρντον??? | April 23, 2013 9:17 AM | Reply
Δηλαδή πόσο άλλο θα διευρυνθεί η φορολογική βάση????Πλέον πληρώνουν φόρους πολίτες με μηδενικό εισόδημα λόγω των παράλογων τεκμηρίων διαβίωσης.Επίσης ζημιογόνες επιχειρήσεις πληρώνουν φόρους πχ.τελος επιτηδεύματος λόγω της ύπαρξης τους και μόνο.Τώρα θα φορολογούνται και ακίνητα τα οποία δεν παράγουν κανένα εισόδημα την στιγνή μάλιστα που η αξία τους έχει πέσει στα τάρταρα......Λοιπόν,με τέτοια μέτρα δεν χρειάζεται να είσαι υπουργός οικονομικών για να μαζέψεις λεφτά....ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ.
image description Καθηγητησ μυστηριοσ | April 23, 2013 9:39 AM | Reply
Όπως γράφει και η baso παραπάνω, θα πιάσουμε Χριστούγεννα φέτος! Όσο για τα κακεντρεχή σχόλια που αφορούν τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, ένα έχω να πω: βρε αχάριστοι, μόνο να κατηγορείτε ξέρετε! Οι άνθρωποι πασχίζουν να μας κάνουν πλούσιους και εσείς τους κατηγορείτε;;;
image description ego | April 23, 2013 9:15 AM | Reply
Oh yes, E9 και πάλι. Άντε καλέ (αλά βενιζέλος) αυτή τη φορά θα είναι οριστικο!
image description gkazan | April 23, 2013 9:33 AM | Reply
Όσοι σχολίασαν ήδη είναι σχετικοί με το άθλημα ή ερασιτέχνες;
Μπήκαν να δούν το "Ε9" πέρυσι ή όχι;
Γιατί από πέρυσι, δεν είναι Ε9 αλλά περιουσιακή κατάσταση, στην οποία περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα δικαιώματα. Και κληθήκατε να τα "επαληθεύσετε ή διορθώσετε" κατα περιόδους, για να υπολογισθεί ο ΦΑΠ 2010...

Για να μην λέμε βλακείες έτσι;
Ούτως ή άλλως Ε9 είναι ΟΛΟΙ υποχρεωμένοι να κάνουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, από το 2012, με την μορφή του ελέγχου/επαλήθευσης/τροποποίησης και τελικά οριστικοποίησης της περιουσιακής τους κατάστασης...

Και όσον αφορά τα "τρελά" λεφτά που θα "βγάλουν" οι λογιστές, το μόνο που έχω να πω στους φορολογούμενους είναι .... "ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!"....
image description nikolas03 | April 23, 2013 11:15 AM | Reply
+1 αλλά εφόσον υπάρχουν όλα αυτά γιατί να αποφασίσουν εκ νέου την δήλωση όλων των ακινήτων, αφού υπάρχουν δεν τα βλέπουν...?
image description Your Name | April 23, 2013 9:09 AM | Reply
γιάννη?
image description prince | April 23, 2013 11:13 AM | Reply
Αυτός ο κόσμος θα με τρελάνει!
image description mad | April 23, 2013 10:18 AM | Reply
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ Ε9?
Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Ε9 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.!!!!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ...
Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ....
ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ .....ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ?
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΥΡΑ 10 ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.....
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ.ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 12 ΩΡΕΣ ΚΑ ΒΑΛΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΜΗΝΑ...
ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?
ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ...
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟ " ΟΙ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ".
image description PantelisCh | April 23, 2013 10:03 AM | Reply
"Διατηρήστε τα σχόλια σας ΕΥΓΕΝΙΚΑ, πολιτισμένα και ουσιώδη" Γίνεται άραγε με τέτοιες ειδήσεις;;;
image description καναπεδατος | April 23, 2013 10:27 AM | Reply
Η μεταρρυθμιση = διαλυση προχωραει με απιστευτους ρυθμους......
Δεν προλαβαινεις να διαβασεις ενα νομο και ψηφιζεται σε 2 μηνες αλλος νεος νομος σκουπα......
που αλλαζει τον προηγουμενο κατα 80 % . Οι ελληνικες οικονομικες δυναμεις κατοχης πλεον
τα εχουν χαμενα. Απο την μια προσπαθουν να εκτελεσουν τις εντολες των τροικανων - νεων
αφεντικων απο την αλλη πως να διασφαλισουν τα συμφεροντα των νεοφιλελευθερων διαφορων
αποχρωσεων λαμογιων. Πληρωστε κοροιδα μισθωτοι και συνεπεις επαγγελματιες τα κλεμμενα
διαφορων πατριωτων ... που ειναι ασυδοτοι - γκαγκστερς και αχορταγοι .....
image description GRD | April 23, 2013 10:22 AM | Reply
Η επανίδρυση του κράτους των σοβιέτ επιτέλους επιτεύχθη. Επίσης θα δηλώσετε όλα τα εισοδήματα κάθε μορφής από τότε που τα αποκτήσατε ,θα υπολογίσετε τους αναλογούνταις φόρους και προσαυξήσεις και θα τους καταβάλλεται άμεσα στο κεντρικό ταμείο των σοβιέτ. Έχουνε ανάγκες και έξοδα και οφείλεται όλοι εσείς οι αργόσχολοι φοροφυγάδες (είτε έχετε εισοδήματα είτε όχι είστε αυτόματα φοροφυγάδες) να τα καλύψετε. Τα κεφάλια μέσα κα καλό γράψιμο...
image description germanicus | April 23, 2013 12:51 PM | Reply
Φαντάζομαι ότι αυτό που εννοούν είναι ότι τα μεν σπίτια/οικόπεδα έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα, αλλά τώρα θα πρέπει όπως και δήποτε οι φορολογούμενοι να συμπληρώσουν/διορθώσουν τα αγροτεμάχια εάν τυχόν δεν το έχουν κάνει μέχρι στιγμής (προφανώς παραδεχόμενο εμμέσως το κράτος ότι τόσο καιρό, από τη στιγμή που τα αγροτεμάχια δεν φορολογούντουσαν στα πλαίσια του ΕΤΑΚ, μπορούσες να τα προσθέσεις "εκπρόθεσμα" χωρίς κανείς να σε ελέγξει)
image description nikos | April 23, 2013 2:10 PM | Reply
θελετε παλι Ε9? Συστημα ανοικτο απο 1/7 εωσ 31/12, συνεχη μηνυματα μεσω ΜΜΕ στους φορολογουμενους οτι πρεπει να κανουν το Ε9 ξανα και για πιο λογο και καθορισμος κατωτατων αμοιβων για τους λογιστες για αυτη τη δουλεια και τοτε να το συζητησουμε. Διαταγες του τυπου σημερα ανοιγει το Ε9 και σε ενα μηνα πρεπει οι λογιστες να ειδοποιησουν 5,000,000 φορολογουμενους να προσελθουν στα λογιστικα γραφεια, να ξαναφτιαξουν το Ε9, να το οριστικοπιησουν και να μεινουν και στο τελος απληρωτοι και να ακουνε και τις χλευεις καθε υπουργου, υφυπουργου, γενικου γραμματεα, να μου λειπει δεν θα μπορεσω!
image description GEORGE | April 23, 2013 2:45 PM | Reply
ΜΠΡΑΒΟ.... ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ... ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗ...
image description stav | April 23, 2013 2:17 PM | Reply
Γύρνα πίσω Μαργαρίτα, μου λείπεις...
image description margaret | April 23, 2013 2:01 PM | Reply
αντε παλι τα ίδια δεν είχα αλλη δουλεία !!!
image description χαλκιδικη____ | April 23, 2013 2:32 PM | Reply
προλαβαινουμε 1 Ε9 την ημέρα που δεν θα εχουμε αλλες υποχρεωσεις.Οποτε υπολογιζουμε οτι θα θλεκει κανα 2 χρονια η υποθεση αυτη.Θα δηλώνουμε πάλι το 2015 το ε9 του 2013.
image description ATHANASIA | April 23, 2013 3:41 PM | Reply
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!!
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.........
image description red tape | April 23, 2013 4:07 PM | Reply
καλύτερα να αναλάβουμε τον "καθαρισμό του διαστήματος από τα σκουπίδια...." περισσόερες ελπίδες έχουμε εκεί παρά με το Ε9!
image description gus | April 24, 2013 1:45 AM | Reply
(προφανώς εννοούν όσα δεν έχουν ήδη δηλωθεί ή διορθωθεί )
image description evoula | April 24, 2013 1:02 PM | Reply
αισχος....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο