Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι - Δήλωση συμπαράστασης στην απεργία της 23-04-2013 της Π.Ο.Ε.- Δ.Ο.Υ.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΝΟΜΟΥ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι
 

Η  Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων  Επαγγελματιών  Νομού Κεφαλλήνιας και  Ιθάκης δηλώνουμε αλληλέγγυοι στον αγώνα της Π.Ο.Ε - Δ.Ο.Υ και  στην απεργία της Τρίτης 23/04/2013

Το  ΔΣ  καλεί όλους τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς:

Να μην επισκεφτούν εφορίες που τυχόν δουλεύουν  την ανωτερω  ημερομηνια  και να ενημερώσουν τους πελάτες τους για τις συνέπειες που θα έχει και στους ίδιους τους φορολογουμένους η ιδιωτικοποίηση και η διάλυση των υπηρεσιών αυτών


ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ  22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2013

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Σ.ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ    Μ.ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ

Δ.ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ

Δ.ΣΠΑΝΟΣ

Π.ΤΖΑΝΑΤΟΣ

 

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Skeptomenos | Απριλίου 22, 2013 11:02 π.μ. | Reply
Ολοι μαζί στον αγώνα για να διατηρηθεί η παρασιτική οικονομία του γκισέ.Καλή πρόοδο.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο