Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεργασία του Tax Heaven με την F.A.O. ECONOMICS

Το Taxheaven.gr, το δημοφιλέστερο λογιστικό και φορολογικό portal στην Ελλάδα, έχοντας πάντα ως γνώμονα την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, καθώς και τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με την εταιρεία φοροτεχνικών  Fact Action & Opinion Economics ΑΕ. (Fao Economics).

Η σύμπραξη των δυο εταιρικών σχημάτων, έγινε στα  πλαίσια μιας νέας υπηρεσίας, που σύντομα θα καταστεί  πραγματικότητα στη διάθεση  των συνδρομητών μας. Ένα απόλυτο εργαλείο δουλειάς!

Πρόκειται για τη νέα “κλειστή” συνδρομητική υπηρεσία απαντήσεων σε ερωτήματα φορολογικού, λογιστικού και εργατικού περιεχομένου που θα παρέχεται μέσω της δικτυακής πύλης  www.taxheaven.gr.

Η μοναδικότητα της νέας υπηρεσίας έγκειται στο γεγονός ότι εκτός από τις επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις (με την υπογραφή του TaxHeaven και της Fao Economics) θα παρέχεται και απόλυτη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας των ερωτήσεων και απαντήσεων (κλειδωμένος προσωπικός διάλογος).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Vasilis | Απριλίου 16, 2013 10:41 μ.μ. | Reply
Απίστευτη υπηρεσία, το περίμενα πολλά χρόνια!!!! Εάν είναι και σε ελκυστική τιμή θα κάνει πάταγο!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο