Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έκρηξη βομβών στην Βοστόνη - Τουλάχιστον 2 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες! - Video με την στιγμή της έκρηξης

Έκρηξη βομβών στην Βοστόνη. Τουλάχιστον 2 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες! - video με την στιγμή της έκρηξης

- Βρέθηκαν κι άλλες βόμβες που απενεργοποίησαν οι αρχές
- Σε κατάσταση ύψιστης ασφαλειας Ουάσινγκτον και Νεα Υόρκη
- Κόκκινος συναγερμός στον Λευκό Οίκο
- Απαγορεύτηκαν όλες οι πτήσεις πάνω από τη Βοστόνη
- Σκηνές πανικού επικράτησαν την ώρα των εκρήξεων
- Δεν ξέρουν ακόμα ποιά οργάνωση βρίσκεται πίσω από την επίθεση
- Αναμένεται διάγγελμα του Μπαράκ Ομπάμα

Οι βομβιστικές επιθέσεις ήταν πολύ καλά σχεδιασμένες από όσους τίναξαν στον αέρα έναν από τους πιο γνωστούς και ιστορικούς μαραθώνιους του κόσμου. Τον μαραθώνιο της Βοστώνης.

Οι εκρήξεις έγιναν ταυτόχρονα σπέρνοντας τον πανικό και όσα ακολούθησαν είναι σκηνές από πεδίο μάχης. Μια τρίτη έκρηξη έγινε στην βιβλιοήθηκη Κέννεντι αλλά δεν είναι σίγουρο αν συνδέεται με τις άλλες δυο εκρηξεις.

Ρέιτσελ Ντέι εκπρόσωπος της Βιβλιοθήκης JFK η οποία βρίσκεται περίπου τρία μίλια από τη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου, δήλωσε ότι ξέσπασε πυρκαγιά στη βιβλιοθήκη, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description SOTIRIOS | Απριλίου 16, 2013 10:06 π.μ. | Reply
ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ, ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο