Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συνεχίζεται η κόντρα Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. - Υπ.Οικ. - Απεργία των εφοριακών στις 23 Απριλίου

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΔΟΥ

Αθήνα 12.4.2013    
Αρ. Πρωτ.: 236

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η συνάντηση της Ομοσπονδίας με το σύνολο της Πολιτικής Ηγεσίας (Στουρνάρας- Μαυραγάνης- Θεοχάρης), την ΤΡΙΤΗ 9.4.2013 (αποτέλεσμα και της σθεναρής στάσης μας στο θέμα των ελεγκτών) επιβεβαίωσε δυστυχώς τους φόβους και τις ανησυχίες μας, σχετικά με την προοπτική του κλάδου. Το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου (την ίδια ημέρα) όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά δημιούργησε και νέα ερωτηματικά.

Η ΠΟΕ –ΔΟΥ αφού εκτίμησε τα όσα ειπώθηκαν από τα τρία πολιτικά στελέχη και από την σύμβουλο (μόνιμη σε κάθε κυβέρνηση) Υπουργού κ. Ρίτσου, σας ενημερώνει ότι :

1. Δεν υπήρξε ουσιαστική δέσμευση για τη διασφάλιση του συνόλου των οργανικών μας θέσεων. Τα περί ‘’καλής διάθεσης’’ αλλά ταυτόχρονα και «αρμοδιότητας» Μανιτάκη, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ.

2. Οι αναφορές τους ‘’περί διασφάλισης’’ του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών μας, έρχεται σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα επιλογές και πολιτική τους.

3. Δεν υπήρξε καμιά διαβεβαίωση ή έστω υπόσχεση, για το θέμα της μισθολογικής αποκατάστασης, των συναδέλφων του ΑΣΕΠ ΠΕ 1Γ/2008.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ποια είναι τα σχέδια για το Δημόσιο τομέα. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι σχεδιάζουν και για το δικό μας χώρο… Γι’ αυτό άλλωστε και ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ  σε κανένα από τα ουσιαστικά ζητήματα, που αφορούν τον κλάδο.  Δεν πρόκειται όμως να γίνουμε Ιφιγένειες, στα βάρβαρα σχέδιά τους. Έχουμε πλέον την εμπειρία τη γνώση και κυρίως την αποφασιστικότητα, να τους αντιμετωπίσουμε.

ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεκινάμε με 24ωρη την ΤΡΙΤΗ 23.4.2013 και θα συνεχίσουμε ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                         ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο