Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προγράμματα για την απόκτηση Μεταπτυχιακού

Δύο νέα προγράμματα που αφορούν στην απόκτηση του Μεταπτυχιακού Επαγγελματικού Τίτλου Κατάρτισης Ελεγκτών Λογιστών και στην επιμόρφωση στα θέματα Γενικής Λογιστικής παρέχει το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών...

Δύο νέα προγράμματα που αφορούν στην απόκτηση του Μεταπτυχιακού Επαγγελματικού Τίτλου Κατάρτισης Ελεγκτών Λογιστών και στην επιμόρφωση στα θέματα Γενικής Λογιστικής παρέχει το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.


Τα προγράμματα απευθύνονται σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ με σκοπό την κατάρτισή τους στα αντικείμενα της εφαρμοσμένης ελεγκτικής και λογιστικής, ενώ ειδικά ο μεταπτυχιακός τίτλος (ΜΕΤΚΕΛ) που χορηγεί το Ινστιτούτο γίνεται δεκτός και από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο για την απόκτηση Master στην εφαρμοσμένη λογιστική.

Η υποβολή των δηλώσεων για το Μεταπυχιακό Πρόγραμμα θα πρέπει να γίνει μέχρι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ενώ για το πρόγραμμα Γενικής Λογιστικής μέχρι τη Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 3891400, e mail: [email protected].
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description anonymos | Δεκεμβρίου 21, 2012 12:27 μ.μ. | Reply
Καλησπέρα, ο τίτλος ΜΕΤΚΕΛ αναγνωρίζεται απο το δημόσιο ως μεταπτυχιακός τίτλος στη λογιστική και ελεγκτική? ή ειναι απαραίτητος και ο αντίστοιχος τίτλος του εκπα?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο