Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πόσες απολύσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων απαιτεί η τρόικα

2.000, 5.000, 7.500, 8.500, ή 20.000 ή 25.000.  Δείτε τι γράφουν τα μέσα ενημέρωσης για το θέμα των απολύσεων των επίορκων δημόσιων υπαλλήλων


Καθημερινή:
 
Τα αιτήματα της τρόικας για 7.500 απολύσεις επίορκων μέχρι το τέλος του έτους και συνολικά 20.000 μέχρι το τέλος του 2014 είναι εκτός των προβλεπόμενων στο Μνημόνιο και ως εκ τούτου, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Διοικ. Μεταρρύθμισης, το θέμα παραπέμπεται στους τρεις αρχηγούς.
 
Οι επίορκοι και οι πειθαρχικές διαδικασίες μέσω των οποίων θα οδηγηθούν εκτός του Δημοσίου βρίσκονται στο επίκεντρο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, ενώ αποτελούν και το «φλέγον ζήτημα» επί του οποίου καλείται να «πείσει» τους εκπροσώπους των πιστωτών ο υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης Αντ. Μανιτάκης. Πέραν των διαβεβαιώσεων για την πρόθεση της κυβέρνησης οι επίορκοι και οι ακατάλληλοι να οδηγηθούν εκτός Δημοσίου, στη φαρέτρα των προτάσεων του Αντ. Μανιτάκη προστίθεται και η σύντμηση του χρόνου των πειθαρχικών διαδικασιών με νομοθετική παρέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται η άμεση επιτάχυνση της διαδικασίας έκδοσης αποφάσεων από τα αρμόδια συμβούλια, καθώς και η μείωση του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου ο υπάλληλος μπορεί να υποβάλει ένσταση κατά της απόφασης.

Την ίδια ώρα, πάντως και στη χθεσινή συνάντησή του με τους εκπροσώπους των πιστωτών, ο κ. Μανιτάκης απέφυγε κατά πληροφορίες, να δεσμευθεί για συγκεκριμένο αριθμό επιόρκων που θα δουν άμεσα την «έξοδο από το Δημόσιο». «Δεν θα πρέπει να δεσμευθούμε για συγκεκριμένο αριθμό, καθώς οποιαδήποτε απόκλιση θα θεωρηθεί παρέκκλιση και μετά πρέπει να πάμε σε οριζόντιες απολύσεις», επισήμαιναν στελέχη του Διοικ. Μεταρρύθμισης, επιχειρώντας να εξηγήσουν την στάση του υπουργού. Οπως διευκρίνιζαν αρμόδια στελέχη, τα αιτήματα της τρόικας για 7.500 απολύσεις επίορκων μέχρι το τέλος του έτους και συνολικά 20.000 μέχρι το τέλος του 2014 είναι εκτός των προβλεπόμενων στο Μνημόνιο. «Σε αυτό το επίπεδο είναι θέμα πολιτικής απόφασης. Ας λάβουν την απόφαση οι αρμόδιοι και ας το φέρουν στη Βουλή», τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, παραπέμποντας εμμέσως πλην σαφώς στους τρεις αρχηγούς.
Τη θέση αυτή φέρεται να «ασπάζεται» και ο ίδιος ο υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης, ο οποίος ωστόσο μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ώς την Τρίτη θα επέλθει συμφωνία στο θέμα του Δημοσίου και θα βρεθεί τελικώς η «χρυσή τομή» η οποία είναι σημαντική και για τη διατήρηση της ισορροπίας στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Στήριξη από Ρουπακιώτη
Το θέμα των επιόρκων απασχόλησε και τη Βουλή από το βήμα της οποίας ο επίσης προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ υπουργός Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτης, στήριξε εμμέσως τον κ. Μανιτάκη. Ο κ. Ρουπακιώτης εξέφρασε τον προβληματισμό του για το κλίμα που διαμορφώνεται στον χώρο του Δημοσίου, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο γίνεται δημόσια συζήτηση. «Είμαι κι εγώ αντίθετος στο να συνεχίζουν να ασκούν καθήκοντα όποιοι έχουν παραβιάσει τον νόμο, είτε έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα, είτε πειθαρχικά παραπτώματα. Ομως», είπε ο κ. Ρουπακιώτης, «πρώτη φορά βλέπω με τόση ένταση να δημιουργείται αυτό το κλίμα που αποβαίνει σε βάρος της ευρυθμίας της διοίκησης και της ηρεμίας των ίδιων των υπαλλήλων». Για να συμπληρώσει: «Ας μιλήσουμε για εκείνους που παρανόμησαν και διέπραξαν ποινικά αδικήματα ή βαριά πειθαρχικά παραπτώματα. Αυτοί δεν έχουν θέση στο Δημόσιο. Ας αποφύγουμε, όμως, αυτό τον τρόμο των επιόρκων διότι δημιουργεί κακό και στη δημόσια διοίκηση, αλλά και στην ηρεμία εκτέλεσης των καθηκόντων των υπαλλήλων».


Newsit:


- Συμφωνία χθες το απόγευμα για άμεση απόλυση επίορκων και 8.500 διαθεσιμότητας ως το καλοκαίρι
- Χωρίς μισθό οι υπάλληλοι με παραπτώματα, άμεση σύγκληση των πειθαρχικών συμβουλίων
- Δέσμευση για 5.500 απολύσεις στο Δημόσιο μέσα στο 2013 ζήτησε η τρόικα.

Η τρόικα απαίτησε εκ νέου να απολυθούν άμεσα, μέσα στο 2013 5.500 υπάλληλοι και ζήτησε μάλιστα και οργανογράμματα αποχωρήσεων.
Από την πλευρά του ο Α. Μανιτάκης φέρεται να επιμένει ότι δεν μπορεί να προκαταλάβει αποφάσεις της δικαιοσύνης και δεν μπορεί έτσι να δώσει συγκεκριμένο αριθμό, ωστόσο φαίνεται ότι συμφωνήθηκε με την τρόικα να προχωρήσουν άμεσα οι απολύσεις αλλά και η διαθεσιμότητα.
Για να γίνει αυτό πρέπει επί της ουσίας να βρεθεί τρόπος άμεσης απόλυσης των επίορκων. Αυτό θα γίνει μέσω νέου νόμου που θα προωθηθεί άμεσα, κάποιοι μάλιστα μιλ9ούν και για την ερχόμενη εβδομάδα.
Μετά τη χθεσινή σύσκεψη με τον κ. Σταϊκούρα πηγές ανέφεραν ότι κυβέρνηση και τρόικα είναι κοντά στη λήξη της διαπραγμάτευσης με θετικό αποτέλεσμα.
Όλα δείχνουν ότι πλέον ο πρώτος στόχος είναι η απομάκρυνση των 2.000 επίορκων των οποίων οι υποθέσεις έχουν προχωρήσει. Για το λόγο αυτό θα υπάρξει νέο πιο αυστηρό πειθαρχικό δίκαιο για τους δημοσίους υπαλλήλους που θα προβλέπει πλήρη περικοπή των αποδοχών μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση έτσι ώστε επί της ουσίας να ανοίξει ο δρόμος για άμεση απόλυση.
Παράλληλα ο κ. Μανιτάκης με εγκύκλιό του ζητά από τα πειθαρχικά να “τρέξουν” όσες υποθέσεις έχουν, ενώ οι πληροφορίες θέλουν στη νέα νομοθετική ρύθμιση να προβλέπεται υποχρέωση των πειθαρχικών συμβουλίων να εκδικάζουν άμεσα υποθέσεις για τις οποίες οι υπάλληλοι είτε έχουν τεθεί σε αργία, είτε έχουν προφυλακιστεί από τη δικαιοσύνη.
Στο μέτωπο της διαθεσιμότητας οι τροικανοί επιμένουν σε όλα τα χρονοδιαγράμματα ζητώντας να συνεχίσει χωρίς παρεκκλίσεις η απομάκρυνση 12.500 ατόμων ως το καλοκαίρι και συνολικά 25.000 ως το τέλος του έτους.


Ημερησία


H τρόικα φέρεται να απαιτεί 5.500 απολύσεις μέχρι το τέλος του έτους

Νέο ραντεβού θα έχει την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι η τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να κλείσουν οι εκκρεμότητες και κυρίως τα θέματα των απολύσεων στο Δημόσιο. Την στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι στη βραδινή συνάντηση, παρουσία και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, τρόικα άβελα μια ακόμη απαίτηση. Συγκεκριμένα, φέρεται να ζήτησε να γίνουν 5.500 απολύσεις στο Δημόσιο τομέα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Στη βραδινή σύσκεψη, το υπουργείο Οικονομικών εκπροσώπησε ο κ. Σταϊκούρας, καθώς ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, αναχώρησε για την Ιρλανδία όπου θα συμμετάσχει στο αυριανό Eurogroup. Στο επίκεντρο της νέας σύσκεψης μεταξύ τρόικας και κυβέρνησης την Παρασκευή αναμένεται να βρεθεί το ζήτημα των υποχρεωτικών αποχωρήσεων δημοσίων υπαλλήλων που ζητούνν οι δανειστές μας, καθώς και το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του δημοσίου τομέα και κινητικότητας που έχει ήδη παρουσιάσει το υπουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Μανιτάκης εξέφρασε την Πέμπτη την εκτίμηση ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσει και το θέμα του Δημοσίου με την τρόικα.

Μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, ο υπουργός διοικητικής Μεταρρύθμισης χαρακτήρισε «άψογη» τη συνεργασία που έχει με τα υπόλοιπα υπουργεία, αποκαλώντας «μυθεύματα» τα περί αντιθέτου.Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description DimitrisD | Απριλίου 12, 2013 9:32 π.μ. | Reply
Αν είναι δυνατόν, συζητάμε πόσοι επίορκοι πρέπει να απολυθούν. ΟΛΟΙ οι επίορκοι πρέπει να απολυθούν. Αν ήταν στον ιδιωτικό τομέα δηλαδή και ήταν επίορκοι εκεί, θα είχαν ακόμα την δουλειά τους; Δεν πάμε καθόλου καλά, αυτό βλέπω εγώ...
image description noName | Απριλίου 12, 2013 1:15 μ.μ. | Reply
Η τέχνη του να συζητάς το αυτονόητο..... Λέω να κρατήσουμε όλους τους επίορκους. Και τους 300...
image description 123 | Απριλίου 12, 2013 2:46 μ.μ. | Reply
ναι. αν δεν κλεβουν την επιχειρηση (αλλα τους συναδελφους τους) –εκτος αν τους το επιβαλλει ο εργοδοτης-βλ.λογιστες τι κανουν για να κερδισει ο εργοδοτης χρηματα πχ απο εφορια . ελατε τωρα!!!! μην εκθειαζουμε συνεχεια τον ιδιωτικο τομεα!!!! αν δεν εισαι ανηψιος του αφεντικου (οχι παιδι- εκει εισαι αφεντικο) δεν προσλαμβανεσαι. αν δεν σε συστησουν (τουτεστιν δεν εχεις μεσον) δεν προσλαμβανεσαι. εκτος αν θελουν σερβιτορους η μπαρμαν. αν δεν γλυφεις δεν προσλαμβανεσαι. αν δεν "στηθεις" δεν προσλαμβανεσαι. η διαφθορα σ'αυτον τον τομεα-η μαλλον για να το εκφρασω καλυτερα- μη αξιολογικη προσληψη προσωπικου ειναι εντελως ιδια. οι του ιδιωτικου ζηλευουμε για δυο κυριως λογους α) ειμαστε υποχρεωμενοι να γλειφουμε για να μεινουμε (οι του δημοσιου το κανουν αν θελουν να εξελιχθουν) β) οι ιδιωτικοι ειμαστε πιο εκτεθειμενοι- ή εντελως θα λεγανε οι περισσοτεροι απο μας-στην απολυση.
και απαντω στο φιλο πιο πανω. ξερει οτι οταν τα μμε λενε επιορκους εννοουν ακομη και ανθρωπους δημοσιους υπαλληλους που χρωστανε στην εφορια πανω απο 5000 ευρω, οχι απο μισθο γιατι η πλειοψηφια δεν νομιζω να εχει τετοιες διαφορες πλεον , εκτος ισως απο γιατρους η αλλα συναφη που το δημοσιο δεν τους πληρωνει τα διανυκτερευοντα, αλλα τα φορολογει παρόλα αυτα,γιατι απλως πανω απο 5000 χρεος το αδικημα ειναι ποινικο???? δεν εχει σημασια οτι τα χεις δηλωσει. σημασια εχει οτι δεν τα χεις πληρωσει!!!! Δεστε γυρω σας ή στην οικογενειά σας. εχει μειωθει το εισοδημα του δημοσιου 40% και ο ιδιωτικος του σπιτιου ειναι ανεργος. προφανως βεβαιως ειναι απιστευτη η θεση των ανθρωπων που και οι δυο ιδιωτικοι ειναι ανεργοι. αν ομως αυτοι ηταν η πλειοψηφια χωρις να εχουν ενα χωριο να τους θρεφει ή μαυρη εργασια στις φοβερες και τρομερες επιχειρησεις του ελληνικου "τουρισμου" θα μπορουσαν να ζησουν??? και γιατι τοτε δεν πανε να μαζεψουν καρπους απο την ελληνικη γη που οι αγροτες αυτην την εποχη συλλεγουν αλλα μονο ξενοι εργατες ενδιαφερονται!!!!! γιατι το ελληνικο "κρατος" εβγαλε νομο που αυτοι οι εργατες αμειβονται με εργοσημο με μισθο του 2011 και 25% εισφορα ικα ενω ο νομος προεβλεπε οτι ο μισθος θα ηταν το μεροκαματο του ανειδικευτου οπως διαμορφωνεται στο τελος καθε ετους?? και τελος γιατι δεν εξεγειρονται???????????
image description ΓΡΗΓΟΡΗΣ | Ιουνίου 18, 2013 7:36 μ.μ. | Reply
Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
Τώρα επινόησαν να φύγουν οι πάνω από 50 ετών. Χαρακτηρίζοντάς τους «γερασμένους», ανθρώπους νέους, πτυχιούχους, με εμπειρία και μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;

ΓΡΗΓΟΡΗΣimage description ΓΡΗΓΟΡΗΣ | Ιουνίου 22, 2013 11:09 π.μ. | Reply
Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
Τώρα επινόησαν να φύγουν οι πάνω από 50 ετών. Χαρακτηρίζοντάς τους «γερασμένους», ανθρώπους νέους, πτυχιούχους, με εμπειρία και μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;

ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο