Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

IKA - Παρουσίαση αποτελεσμάτων από την εφαρμογή των ηλεκτρονικών υπηρεσιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση αποτελεσμάτων από την εφαρμογή των ηλεκτρονικών υπηρεσιών χορήγησης:
α) Ασφαλιστικής Ενημερότητας
β) Αποσπασμάτων Ατομικών Λογαριασμών Ασφάλισης (Α.Α.Λ.Α.)

 Στις 11/4/2013 παρουσιάστηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τα αποτελέσματα από την εφαρμογή δύο ηλεκτρονικών υπηρεσιών που συμβάλλουν στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.
Α) Της χορήγησης ασφαλιστικής Ενημερότητας μέσω διαδικτύου
Β) Της χορήγησης Αποσπασμάτων Ατομικών Λογαριασμών Ασφάλισης μέσω διαδικτύου.

Οι παραπάνω υπηρεσίες αποτελούν ένα τμήμα από μια σειρά υπηρεσιών που έχουν τεθεί σε εφαρμογή και στοχεύουν στη βελτίωση των διαδικασιών με χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και στην παράλληλη εξοικονόμηση ανθρώπινων και υλικών πόρων.

Το συνολικό οικονομικό όφελος από τη μέχρι σήμερα εφαρμογή των δύο ηλεκτρονικών υπηρεσιών ανέρχεται σε 16. εκατ. ευρώ για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και 6 εκατ. ευρώ για τους εργοδότες.

Η παρουσίαση είναι αναρτημένη στο www.ika.gr.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο