Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Υποτροφία της PwC για μεταπτυχιακές σπουδές στο Φορολογικό Δίκαιο 2013

Δελτίο Τύπου

Υποτροφία της PwC για μεταπτυχιακές σπουδές στο Φορολογικό Δίκαιο 2013


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 16 Μαΐου 2013

Αθήνα, 10 Απριλίου 2013 - H PwC στην Ελλάδα ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για μία (1) υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού στο Φορολογικό Δίκαιο. Η υποτροφία θα ανέρχεται στο ποσό των 5.000€.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα κριτήρια επιλογής είναι:

• Συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης (http://www.pwc.gr/tax-scholarship)
• Προσκόμιση των πιο κάτω εντύπων:
– Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα περιγράφονται τα προσωπικά στοιχεία, οι έως τώρα σπουδές, η ενδεχόμενη εργασιακή εμπειρία, τυχόν δημοσιεύσεις, μελέτες, εργασίες του/της υποψηφίου
– Τίτλος πτυχίου και αναλυτική βαθμολογία μαθημάτων. (Αν 0/η υποψήφιος-α δεν έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του/της, θα πρέπει να προσκομίσει τον μέσο όρο του βαθμού πτυχίου έως τώρα)
– Δύο συστατικές επιστολές - ακαδημαϊκού ή εργοδότη
– Βεβαίωση αποδοχής από το πανεπιστήμιο, αν υπάρχει, ή λίστα των επιθυμητών μεταπτυχιακών
– Η κατάταξη του αλλοδαπού πανεπιστημίου βάσει σχετικών διεθνώς αναγνωρισμένων πινάκων
– Πιστοποιητικά ξένων γλωσσών και βραβείων/ διακρίσεων που ενδεχομένως έχουν απονεμηθεί στον υποψήφιο/α
– Κείμενο με τους λόγους επιλογής του μεταπτυχιακού, καθώς και οι επιστημονικές και επαγγελματικές επιδιώξεις του/της
– Επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου
– Πρόσφατο απόσπασμα ποινικού μητρώου
– Οι υποψήφιοι θα πρέπει κατά την υποβολή της αίτησης να μην έχουν συμπληρώσει τα τριάντα (30) έτη

Υποβολή δικαιολογητικών (μέχρι 16 Μαΐου 2013 σύμφωνα με σφραγίδα του ταχυδρομείου):
Michelle Καραολίδη, Υποτροφία φορολογικού δικαίου, PwC, Τμήμα M&C, Λ. Κηφισίας 260, 15232 Χαλάνδρι.

Οι υποψήφιοι που τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα περάσουν από συνεντεύξεις στα τέλη Μαΐου (θα κληθούν μόνο όσοι προταθούν από την επιτροπή αξιολόγησης).

Στελέχη της PwC και συγγενείς τους δεν δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα.
 
Σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών:

Το πρόγραμμα υλοποιείται επιτυχώς από το 2001 και εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της PwC στην Ελλάδα για την καθοδήγηση στη σωστή εκπαιδευτική και επαγγελματική σταδιοδρομία ταλαντούχων νέων. Η εταιρεία έχει στόχο να συμβάλλει στον περιορισμό του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης που υπάρχει στην αγορά εργασίας. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερους από 80 φοιτητές να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση. Το πρόγραμμα υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές στο Φορολογικό Δίκαιο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2010.


Πληροφορίες:
www.pwc.gr/tax-scholarship | [email protected] | 210 6874028
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο