Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ελέγχοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για Παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας

Σε ελέγχους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να καταγραφούν οι παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας θα επιδοθεί το αμέσως προσεχές διάστημα το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σ. Τσιτουρίδης μετά τη συνάντηση που είχε χθες με εκπροσώπους εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης...

Ελέγχοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για αραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας

Σε ελέγχους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να καταγραφούν οι παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας θα επιδοθεί το αμέσως προσεχές διάστημα το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σ. Τσιτουρίδης μετά τη συνάντηση που είχε χθες με εκπροσώπους εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο υπουργός άκουσε από τους συνδικαλιστές που εκπροσωπούν το σύνολο των εργαζομένων στον χώρο του Τύπου, τα προβλήματα του κλάδου που εστιάζονται στις αθρόες παραβιάσεις των εργασιακών δικαιωμάτων και σε ασφαλιστικά αιτήματα. «Διαβεβαίωσα το διασωματειακό ότι τα αιτήματα που έχουν να κάνουν με το Ασφαλιστικό ότι θα βρουν θετική αντιμετώπιση σ ένα σχέδιο νόμου που ετοιμάζουμε και πολύ σύντομα θα συζητήσουμε στη Βουλή» είπε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσιτουρίδης.

Στη συνάντηση εκτενώς αναφέρθηκε και το πρόβλημα του Channel9 όπου η διοίκηση ζητεί από τους εργαζόμενους να μειωθεί ο αριθμός τους κατά τα δύο τρίτα, δηλαδή από τους 360 εργαζόμενους να μειωθούν περίπου στους 100.

Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο