Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον Ο.Α.Ε.Ε.

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών σας ενημερώνει ότι, σύντομα οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι του Οργανισμού μας θα έχουν την δυνατότητα χρήσης νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, σε ένα ασφαλές και πιστοποιημένο περιβάλλον, για την λήψη πληροφοριών σχετικά με θέματα ασφάλισης και συνταξιοδότησης.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας θα μπορούν μετά την εγγραφή και την πιστοποίησή τους να :
•Υπολογίζουν το ποσό της σύνταξης τους, για τα ταμεία ΤΕΒΕ-ΤΑΕ-ΤΣΑ.
•Εκτυπώνουν Βεβαιώσεις Εισφορών του προηγούμενου έτους.
•Παρακολουθούν και να ενημερώνονται για την πορεία εξέλιξης του συνταξιοδοτικού αιτήματός τους, που έχουν υποβάλλει στον ΟΑΕΕ.
•Εκτυπώνουν Τρίμηνο Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων.
•Εκτυπώνουν Βεβαιώσεις Αποδοχών Συνταξιούχων για φορολογική χρήση.

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας για την αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας του Οργανισμού και με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των Ασφαλισμένων και των Συνταξιούχων, οι  παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα διευρύνονται, ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες του ΟΑΕΕ.
 
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Απριλίου 8, 2013 9:22 μ.μ. | Reply
Είπαν .. σύντομα.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο