Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συλλυπητήρια επιστολή της Παράταξης ΠΟΦΕ-Ε του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για τον συνάδελφο και εκλεγμένο στη ΣΤΑ, ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΑΡΜΑΝΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                          
Αθήνα,  5-4-2013

Η ΠΟΦΕ-Ε με την αναγγελία της απώλειας του εκλεκτού συναδέλφου και εκλεγμένου αντιπροσώπου στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Ο.Ε.Ε., ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΑΡΜΑΝΤΑ εκφράζει τα  θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του και την οικογένεια του. Η ΠΟΦΕ-Ε αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό, υπέρ αναπαύσεως του εκλιπόντος συναδέλφου στη φιλανθρωπική οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου» και με εκπροσώπους της θα παραστεί  στην νεκρώσιμη ακολουθία.  

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ έδωσε πολλά στον κλάδο, και υπηρέτησε επάξια τις συνδικαλιστικές θέσεις στις οποίες τον έστελναν με την ψήφο εμπιστοσύνης οι συνάδελφοι Λ/Φ. Για  το ήθος και την ανθρωπιά του θα μένει αξέχαστος στις καρδιές μας. Το χώμα της Αττικής γης που θα τον σκεπάσει ας είναι ελαφρύ. Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ Στέφανε.

Οι Αντιπρόσωποι Συνάδελφοι στη ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΕΕ
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Α΄Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Ο.Ε.
Τα λοιπά μέλη
Πανίδης Αβραάμ, Καμπάνης Βασίλειος, Πατέλης Νικόλαος, Παρχαρίδης Βασίλειος,   Καρκαντός Γεώργιος,  Νησιούδη Σύλβια, Παναγάκος Αγησιλαος, Χριστόπουλος Γεώργιος.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο