Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, τηλ. (210) 38 10 081, 38 02 923,  ΦΑΞ 38 01 227, 38 45 434  -  ΑΘΗΝΑ
W. site:www.pol.org.gr,   Email: [email protected]

Αθήνα, 3 Απριλίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 πραγματοποιείται το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών.
Θέλουμε ένα Γενικό Συμβούλιο ανοιχτό,  όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου,  που προκύπτουν από το βάθεμα της ολομέτωπης επίθεσης που έχουν ξεδιπλώσει τα μονοπώλια και οι πολιτικοί και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποί τους. Στον κλάδο μας αποτυπώνεται στην ιδιωτικοποίηση του φορολογικού ελέγχου, την απελευθέρωση, την προσπάθεια κατάργησης της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, τις αλλαγές στα επαγγελματικά δικαιώματα.
Βγάζουμε συμπεράσματα από την πείρα του προηγούμενου διαστήματος. Μια πείρα που είναι πλούσια σε αγώνες, παρεμβάσεις σε σχέση με ότι απασχολεί τους εργαζόμενους. Δίνουμε μάχη από τη μια πλευρά να αντιμετωπίσουμε τις αδυναμίες μας, από την άλλη πλευρά να ενισχύσουμε τα θετικά στοιχεία της δράσης μας στην κατεύθυνση της στήριξης της ζωής των σωματείων μας με σκοπό να συμβάλλουμε (στο μερίδιο που μας αναλογεί) στην υπόθεση της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος.   

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Αθανασιου γιαννησ | Απριλίου 5, 2013 9:25 π.μ. | Reply
Η Π.Ο.Λ. ειναι αντίθετη πρός το άνοιγμα του επαγγέλματος? Να γιατί απορούσα ότι Το δίδυμο ΟΕΕ-ΠΟΦΕΕ είχε ένα κενό, την κουμμουνιστική πτέρυγα τους , την ΠΟΛ, την συντεχνία των αρχισυντεχνιών
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο